Film przepiękny. Nic dziwnego, że ludziom którzy na co dzień oglądają komedie romantyczne, filmy akcji i polskie seriale się nie podobał. Akcja rozgrywała się w sercach głównych bohaterów a to dla przeciętnego polskiego widza jest zbyt trudne do odebrania.
Nie rozumiem czemu na filmy tego typu, o bardzo specyficznym klimacie przychodzi zwyczajna hołota. Zachowanie 30-40% ludzi w kinie w którym ja byłem było karygodne. Rozmawiali bo film "za nudny", koło mnie facet chrapał. No masakra.
Radzę czytać zapowiedzi przed pójściem do kina. To że są walentynki nie oznacza że danego dnia puszczane będą tylko lekkie, łatwe, przyjemne i prześmieszne komedie romantyczne..
A co do filmu, to zaskoczyła mnie dobra gra aktorska Norah Jones. Reżyser stworzył wspaniały klimat, ogólnie daje 10/10.
Pozdrawiam
Szczerze?
Co ten film ma w sobie czego nie miał by inny?
Nawet zwiastun zaczyna się tandetnie: Ale tym razem było inaczej...
Słabizna, podróba i 0 oryginalności już nie wspominając o grze aktorów którzy momentami wyglądali jak naćpani.
Jedyne co zapamiętałem i wyniosłem z tego filmu to fragment, który mnie obudził bo zasnąłem: ITS OVER!
I za to może bym dał 2/10 ale nadal nie mogę przeboleć, że wydałem 16 zł. na takiego śmiecia.
1/10
Pozdrawiam!
Zgadzam się,film naprawdę beznadziejny.Nie było tam nic co by mi się spodobało...a w dodatku wydałam na niego 17zł!!!Najlepszy był komentarz mojej koleżanki:"Nie ziewaj,bo też zacznę";).
widze, że są różne opinie na ten temat :P
moze i gra aktorów była dobra, moze i film miał bardzo dobry klimat... z tym się zgadzam ale dla mnie był nudny, wybaczcie. byłem na walentynkowym maratonie i ostatni film "jagodowa miłośc" był jak gwoźć do trumny bo poł sali prawie spało. daje mu moze 5/10.
mój komentarz brzmiał: "jesteśmy wśród najlepszych, wytrwalismy do konca" bo na koniec seansuzostało chyba poł sali tylko :P
pozdr