PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=491042}

Jeździec znikąd

The Lone Ranger
2013
6,6 126 tys. ocen
6,6 10 1 126112
5,2 29 krytyków
Jeździec znikąd
powrót do forum filmu Jeździec znikąd

Po zwiastunach widać, ze to będzie taka bajeczka w klimatach westernu. Depp, raczej nic
kreatywnego tu nie pokaze, taka bardziej sztywna wersja Sparrowa się szykuje. Pewnie wyjdzie
fajna przygodowka, bdb od strony wizualnej, jednak bez tego swietnego humoru i postaci jakie
byly w Piratach. Chyba się pójdzie na to do kina i licze, ze to bedzie rozrywka na 6-7.

ocenił(a) film na 5
Sparow5

Po trailerze wygląda mi to na western ze Sparrowem i Zorro jako głównymi bohaterami. Z drugiej strony na produkcjach Bruckheimera jeszcze się nie zawiodłem, więc liczę na dobry czasoumilacz.

użytkownik usunięty
excubitor

Piraci IV, Uczeń Czarnoksiężnika, Książę Persji, Skarb narodów 1-2... ja się nieustannie zawodziłem na Jerrym. Ale tym razem reżyserem jest twórca najlepszych filmów tego typu, więc może to koniec porażek Disneya na tym polu?

Sparow5

Nie uważam tak jak ty. Myślę, że może to być kolejny hit z udziałem Depp'a, a nie "sztywny Sparrow". Uważam, że może być to bardzo dobra przygodówka, z dobrym humorem, lecz myślę, że film może zawierać jakiś morał, przesłanie. Nie wiem czemu tak uważam, jednak tak jest, co sądzicie?