PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=163335}

Jej pierwszy raz

Mini's First Time
2006
6,0 6,5 tys. ocen
6,0 10 1 6526
Jej pierwszy raz
powrót do forum filmu Jej pierwszy raz

2/10

ocenił(a) film na 2

Nie polecam! Szmira dla 15nastolatek.

ocenił(a) film na 5
Parnassus

Częściowo się z tobą zgadzam. Postać Mini była trochę nierealistyczna bo podrasowana pod głupotę nastolatek. Czy jednak obejrzałeś film do końca? Nie chodzi o zakończenie bo było tandetne ale pare przebłysków takich jak scena z policjantem, w której padło jedno niepotrzebne słowo.

ocenił(a) film na 2
HeadSplitter

obejrzalem do konca, bo zawsze ogladam do konca, przed ocenieniem :D

użytkownik usunięty
Parnassus

Hm. No dobra, szmira dla nastolatek i ocena 2/10 mówią za siebie. Dlaczego więc masz ten film w ulubionych? : ).

ocenił(a) film na 1

każdy film ma w ulubionych. może lubi czerowne serduszka.

Parnassus

Mam lat piętnaście i jakoś nie uważam, by ten film do mnie trafił. Przypomina mi produkcje MTV, choć i te są na znacznie wyższym poziomie.

ocenił(a) film na 8
Parnassus

2/10 i dodany do ulubionych. bardzo mądre.... film zajefajny, 8/10

ocenił(a) film na 2
dzidzia_1984

jakbys nie zauwazyla dodaje wszystkie filmy do ulubionych, kiedys w ten sposob zaznaczalem, ze je ogladalem, bo nie ocenialem :P

ocenił(a) film na 8
Parnassus

fakt, nie zauważyłem... ale nie będę się juz spierał co do tego tytułu. spojrzałem na liste twoich ulubionych filmów. Gustujesz w zupełnie innych filmach niż ja. Moje kino przy twoim jeszt lekkie :) pozdrawiam

ocenił(a) film na 2
dzidzia_1984

Ja rowniez lubie lekkie filmy :-) ale musza miec one jakis sens. Rowniez lubie Dziewczyne z sasiedztwa z 2004, najlepszy film tego typu jaki ogladalem ;-).

ocenił(a) film na 8
Parnassus

i tu się z Tobą absolutnie zgodze :D

ocenił(a) film na 4
Parnassus

No ja akurat spodziewałem się , że rzeczywiście będzie to lekka komedia lub komediodramat. Niby przy opisie filmu pisze też ''kryminał'' ale na pewno oglądałem kilka kryminalnych komedii które były nawet ciekawe i można było pośmiać się na tamtych filmach. Niestety tu do śmiechu raczej nie było.
Niech będzie że gra aktorów nie była taka najgorsza. Niech będzie , że Nikki Reed wygląda całkiem nieźle. Niech będzie , jak tu gdzieś też przeczytałem , iż po trupach do celu , ale na miłość Boską po co w ogóle tworzyć taką fabułę?
Ta dziewczyna była pozbawiona jakichkolwiek ludzkich wartości , a knucie i manipulowanie najbliższymi sprawiało jej wielką satysfakcję.
Czy tak wygląda dzisiejszy świat?!?!?
Może i prawdziwe , ale też i cholernie przykre.
Ciekawe ile dziewcząt w wieku naszej bohaterki może uznać ją błędnie za wzór do naśladowania bo uzna , że choć niebezpieczne takie postępowanie to może jednak przynieść spore korzyści? Oby jak najmniej.
Dla mnie góra 3/10
ps. i chociaż Nikki grała poprawnie swoją rolę to jednak to kogo grała mnie denerwowało.
pozdrawiam