"Jestem Numerem Cztery" oglądałam już kilkadziesiąt razy i dalej mi się nie znudził. Bardzo mi się podoba, może to dlatego,że gra w nim przystojny Alex Pettyfer. Brakuje mi w filmie jedynie więcej scen miłosnych :) Moim zdaniem film jest świetny i czekam na kolejną cześć,jeśli taka się ukaże wkrótce :)
Lubię go też dlatego,że podoba mi się muzyka. Uwielbiam Civil Twilight- Letters from the Sky, King Of Leon-Radioactive, The Black Keys-Tighten Up, czy The Temper Trap-Soldier On. Jak dla mnie to świetne piosenki :)
Jak dla mnie też świetny, wszystkiego po trochę, ale dobrane w odpowiednich proporcjach. Muzyka też fajna, nawet chyba była Adele.
Czy my ogladalismy ten sam film? Przeciez fabula w tym filmie jest katastrofalna. Sam napisałym lepszy scenariusz majac 12 lat(i nie jest to przesada). Mowiac, ze ten film jest swietny, albo: stosujecie tzw. sarkazm albo wasz intelekt nie zmienil sie od czasu kiedy chodziliscie/lyscie do gimnazjum albo nadal do niego uczeszczacie. Pozdrowionka.
Ok, przepraszam za gapiostwo. Teraz juz wiem, ze to sarkazm i konto zrobione dla zartow, bo nikt kto ma oczy na glowie nie dalby Mumii Grobowiec cesarza smoka noty 10. :)