PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=792556}

John Wick 3

John Wick: Chapter 3 - Parabellum
2019
6,7 74 tys. ocen
6,7 10 1 74351
6,9 42 krytyków
John Wick 3
powrót do forum filmu John Wick 3

Orientuje się ktoś jaką kategorię wiekową będzie miał najprawdopodobniej ten film, biorąc pod uwagę dwa poprzednie filmy z tej "trylogii" które miały bodajże 15+ lub kategorię R, piszę z pamięci więc proszę o wybaczenie błędów, dążę do tego by zapytać czy zostanę wpuszczony na salę kinową mając 15 lat czy wszystko zależy od humoru osoby za ladą sprzedającej bilety?

ocenił(a) film na 10
DanielCzarnecki

Jeśli chcesz znać moją opinię, to bez problemu powinni Cię wpuścić, nigdy nie słyszałem, by aż tak przestrzegali tych reguł ;) Poza tym ja 3 lata temu skończyłem 15 lat i poszedłem sobie z kolegą też na jakiś film akcji 18+ :D

DanielCzarnecki

Pamiętam jak też tak przeżywałem, miałem 13 lat a puszczali Terminatora Salvation od 15 XD I oczywiście nikt nie robił problemów, ba, wpuścili mnie nawet na Nimfomankę XDDDDDD A dodam, że do teraz babki w sklepie pytają mnie o dowód przy kupowaniu alkoholu XD Więc idź śmiało, u nas nie robi się problemu z wizytami w kinie czy z kupowaniem gier które mają oznaczenie +18, nie to co np. w Niemczech :P

ocenił(a) film na 6
DanielCzarnecki

Rozczuliło mnie to zapytanie:)
ech, chciałbym wrocić do tych czasów.
Wejdzisz na luzie!

ocenił(a) film na 8
DanielCzarnecki

Nie przejmuj się, film ma 15+ więc masz pełne prawo na niego iść, poza tym nikt nie zwraca na to uwagi i wpuszczają jak leci. Niektóre kina niezależne mają bardziej rygorystyczne zasady, ale w zwyczajnych sieciówkach nigdy nie robią problemów. W zasadzie to tylko filmy z 18+ są bardziej pilnowane, a przy wszystkich innych nie mają problemu. Choć też nie do końca, ja mam 16 lat, choć wyglądam na mniej, a w cinema city byłem już na "Domu, który zbudował Jack" i "Climaxie" z kategorią wiekową 18+, a jedynie na "Assassination Nation" z 18+ mnie nie wpuścili w kinie studyjnym. Inna sprawa, że te filmy nie dostają takich kategorii bez powodu, a taki "Climax" nawet mnie porył psychicznie, więc nie wyobrażam sobie co by było z 12-latkiem (Wprawdzie na sali ze mną była matka z na oko 10-letnim synem, co uważam za skrajnie debilne, ale cóż...)