PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=433989}
3,1 tys.
chce zobaczyć
Kane & Lynch
powrót do forum filmu Kane & Lynch

http://www.filmweb.pl/Bruce+Willis+oficjalnie+gwiazd%C4%85+%22Kane+%26+Lynch%22, News,id=43586

"Willis wcieli się w postać Adama "Kane'a" Marcusa, płatnego zabójcę, który w więzieniu zaprzyjaźnia się ze schizofrenicznym mordercą Jamesem Lynchem. Obaj panowie czekają na karę śmierci. Zamiast śmierci, czeka ich jednak misja odnalezienia skradzionego mikrochipu."

Czy mi się zdaje, czy oni w grze poznali się podczas odbicia z rąk policjantów? A fabuła gry nie rozchodziła się o microchip?

Gh0st

Wg mnie oni się spotykają po raz pierwszy w tej furgonetce dopiero.
I chdozi o kase a nie o jakiś chip. TYlko, jak zekranizować grę w której strzela się przez 100% czasu?

Sama gra ma ciekawą fabułę, ale gameplay do bani, nie robisz nic innego oprócz strzelania.

BUNCH

Mi to wystarcza. Bad-ass pełną gębą.

Arkhan

Gra jest świetna. Przeszedłem ją dwoma zakończeniami. Polecam.D

ocenił(a) film na 10
_KASZANIATOR_

Oczywiście że gra jest świetna a gameplay nie jest do bani bo o to chodzi żeby strzelać cały czas jak to w strzelankach;D

użytkownik usunięty
tomaj19913

o ile liczyć na moją pamięć-lynch jest wysłany przez ludzi (typowych bad guys) na akcje żeby odbić ciebie-Kane'a bo masz wobec nich zobowiązania i musisz wykonywac misje które przybliżają cie do odnalezienia chipu (tego ze o chip chodziło to wogóle nie pamietałem :P ) ogólnie gre przeszedłem tez z dwoma zakończeniami i bardzo mi sie podobała. myśle że będzie to porównywalne do ekranizacji max payne'a/hitmana (pozostając w temacie ekranizacji gier) czyli gra świetna i kultowa ale ni hu hu nie odda film klimatu (który wg mnie najbardziej tworzyła naprawde wybitna muzyka) tyle że tutaj przynajmniej aktor konkretny. itak musze zobaczyć :]