PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=493700}

Karate Kid

The Karate Kid
2010
6,6 61 tys. ocen
6,6 10 1 61099
5,4 17 krytyków
Karate Kid
powrót do forum filmu Karate Kid

Mam pytanie !

ocenił(a) film na 6

Jak myślicie czy ten film będzie z polskim dubbingiem ? ,jeśli ktoś wie niech napisze ;)

Dymiano

raczej tak, bo na oficjalnej polskiej stronie jest z lektorem :)

http://www.karatekid.pl/

Blackin

sorry, z dubbingiem :)))

Dymiano

i będzie totalna porażka takich filmów nie można dubbingować ... oglądałem 2 razy już oryginalną wersję i słyszałem trajler polski totalna porażka film sam w sobie jest dobry choć oryginał to oryginał ale ten polski dubbing wszystko popsuje ..

Tibn

Kurde piszesz bzdury!!!Niech w końcu Polska się obudzi, bo nikt prócz nas już nie robi filmów z Lektorem!!!!Nawet Czesi!!!

ocenił(a) film na 3
operatortokarki

Nic nie mów o Czeskim dubbingu "Luku ja sem twój tatinek" ;-D to przykład z klasyka. Ja wolę oglądać filmy z lektoem a nie z gównanym dubbingiem. Ten film po angielsku i z napisami jest całkiem fajny ale widziałem tajler polskiej wersji i jak usłyszałem głosy... nie dziękuje ale wolę oyginał. Takie np. "Harry Pottery" czy "Opowieści z Narni" dobrze by się oglądało ale jak słyszę w telewizji ten nieszczęsny dubbing. Po prostu nasi nie umieją dubbingować filmów, seriali i gier (vide nieszczęsny Mass Effect 2).

operatortokarki

dubbing jest dla analfabetów

Tibn

Masz rację. Lektor byłby tu i pewnie nie tylko tu nieporównywalnie lepszym rozwiązaniem niż dubbing.

ocenił(a) film na 6
on-off

No pewnie wsadzą Boberka w buty Jackie Chana ;) ,dzięki za odpowiedź