Napiszcie coś więcej o tym filmie, czy warto itp. Czekam na recenzje i oceny, ( z góry dzięki .)
Mi bardzo podobał się ten film - Jackie Chan jak zwykle świetny (bardzo wzruszająca scena gdy Pan Han wspomina swoją rodzinę )
wydaje mi się, że Jaden Smith będzie w przyszłości dobrym aktorem. Nie wiem jak wy ale ja widziałam w jego zachowaniu gesty Willa Smitha :)
A najbardziej lubię scenę, gdy Dre po raz pierwszy przychodzi do pana Chana (ta scena z tą muchą) - śmiałam się potem przez 10 minut :)
8/10 Myślę, że warto było obejrzeć :)
mnie sie o wiele bardziej podobał niż oryginał, widać ze film robiony z rozmachem, piękne widoki, film może nie grzeszy dynamiką ale jest naprawdę solidnie zrobiony. No i troszkę zawiodłem sie na zakońćzeniu, dla mnie zbyt hollywoodzkie, zwłaszcza z tymi dzieciakami ze szkoły Li. No i spodziewałem sie finałowego pojedynku Chana i Li, niestety obeszłem się smakiem. mimo wszystko mocne 7/10 i polecam.
Film beznadzieja xD mogli dodać na koniec oktagon lub inny badziew xD albo zeby na miecze świetlne sie napierdzielali xD wielkiej różnicy by nie zrobiło xD