6,8 223 tys. ocen
6,8 10 1 223115
5,8 44 krytyków
Katyń
powrót do forum filmu Katyń

Głupotaaa

ocenił(a) film na 1

To było takie głupie,że al żal pupę ściska!!! Co mnie obchodzą jacyś generałowei! ZAJMIJCIE SIę LEPIEJ TYMILE ZGINEłO ZWYKłYCH SZARYCH OBYWETELóW pokemony pierońskie/!

ocenił(a) film na 7
partyczja

Twoja wypowiedź jest głupia, że ustawa czegoś takiego nie przewiduje. Zwykli szarzy obywatelowie w zdecydowanej większości siedzieli w domu - nie dostali kulki w łeb na skraju masowego grobu wypełnionego ciałami ich znajomych. O obozach koncentracyjnych nakręcili już kilka filmów, o Katyniu dotąd żadnego. Obudź się, człowieku

partyczja

oj przegięcie naprawde. tam zgineła duża część polskiej inteligencji i w sumie nie powinna mnie dziwić taka prostacka wypowiedź. jak nie rozumiesz o co tak naprawde chodzi to nie pisz. a jak chcesz zobaczyć jak gineli zwykli ludzie to pojedź do Oświęcimia albo poczytaj tablic pamiątkowych, albo jeszcze lepiej poucz się histori to ci mózg rozjaśni.

Lil_4

Naucz się też pisać, bo kaleczysz nasz język. Najlepiej zapytaj jakiegoś dorosłego czy dobrze napisałeś, zanim wyślesz to na publiczne forum.

ocenił(a) film na 9
partyczja

Ach, twoja wypowiedź jest naprawdę na niskim poziomie. Współczuję kolego.
Tyle tylko napiszę, bo resztę zawarli w swoich wypowiedziach moi przedmówcy.

partyczja

Hm,lolan to chyba skrót od LOL.Takich ludzi jak ty osobiście bym zabrał w kilka miejsc gdzie giną ludzie.I wtedy na pewno by ci pupe ścisnęło.Boże że tacy ludzie po świecie chodzą to nie do wiary.Ale cieszę się czasem,że takie oszołomy chodzą po ziemi.Można nimi łatwo sterować.Widać że dawno grobu nie kopałes bo jakbyś staną nad dołem to zarzucilbyś sraką cały las.Ech szkoda moich słow na malutkich ludzi!!!