PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=229039}
7,3 8,1 tys. ocen
7,3 10 1 8078
6,0 2 krytyków
Kidulthood
powrót do forum filmu Kidulthood

szczerze to zaskoczył mnie koniec takim napuszeniem nie wiadomo po co ... konający koleś krzyczy ostatnie mądre słowa ..naiwne i głupie trochę ..jakoś nie pasuje ... ale może jestem skończonym cynikiem .. kilka fajnych spraw jak wychowanie bezstresowe (kochanie urzywaj prezerwatyw do 15 letniej córki krzyczane przez drzwi) swoją drogą ciekawe co na to wszystko Roman ?? wszytkich zamknął by w szkole specjalnej pewnie ... a producentów spalił na stosie

_psydwa_

Roman ma reprezentacje w tym filmie!!, w osobie ochroniarza ze sklepu... co się do czapeczki przyczepił:)

Koniec rzeczywiście troche odbiegł od klimatu całego filmu. Nagły natłok zdarzeń... i zaskakujące zakończenie- mialem wrazenie jakby śmierć głównego bohatera miała być końcem wszelakich problemów, a de facto tak nie jest. Zło dostaje nauczkę, a dobro... no własnie- nie zwycięża...
Bardzo dobre ukazanie świata- realnego świata... na szczęście (tak mi sie wydaje) jeszcze nieobecnego w Polsce (oby mody z zachodu, na wcześniejsze "dojrzewanie" nie przyszły tak szybko;P)
Bardzo doby film.