PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33200}

Kill Bill

Kill Bill: Vol. 1
2003
7,4 384 tys. ocen
7,4 10 1 384440
7,9 92 krytyków
Kill Bill
powrót do forum filmu Kill Bill

10/10

ocenił(a) film na 10

Film jest dla mnie arcydziełem najwyższych lotów :] Kicz, tandeta świetne teksty i uma w najlepszym wydaniu :] Fajne są też dorbne smaczki takie jak reklama Red Apple i pudełko sniadaniowe w którym ukryty jest pistolet nazywa się Kaboom :]

ocenił(a) film na 8
danio344

Nad arcydziełem bym się zastanawiał, jednak film jest naprawdę warty polecenia. Dla fanów Quentina pozycja obowiązkowa!

mad_monkey

Spodobałeś mi się Danio ;***
Bardzo fajny film ;]]

ocenił(a) film na 10
eeee_e

eeeeeeeeeeeeeeeeee......................................................

danio344

Nie wolno Ci używać `eeeeeeeeeeeeee` .!
To tekst Mojego Jakuba.

danio344

Fajny film tyle, że wolałbym aby Lucy Liu wygrała w ostatnim pojedynku.

ocenił(a) film na 2
danio344

Jak dla mnie ten film to jeden wielki śmieć... Sama scena gdy Lucy Liu umiera jest żałosna... Ale nie powiem... Pulp Fiction i Bękarty Wojny były wręcz zjadliwe... Ale ten syf... ech... 2/10 za walki...

ocenił(a) film na 6
Wiciu47

film jak film mnie nie zachwycił,na razie jedyny film Tarantino, który mi przypadł do gustu to Bękarty wojny...tak tak Pulp Fiction mi się NIE PODOBAŁ (ale mi się teraz dostanie-ulala :P) i rownież daję 2 za walki...

ocenił(a) film na 10
sabaha83

Bękarty były fajne, ale Pulp Fiction był świetny :] Nie wszyscy lubią Quentina tarantiono, ja np nie lubie wielu filmów, np Katyń czy Gladiator :]

użytkownik usunięty
danio344

Tylko Ojciec Chrzestny zasługuje na ocenę 10/10, pozdrawiam. Kill Bille 4/10

ocenił(a) film na 6

6/10 ... Muzyka tu dużo podratowała.
Fakt, film to kicz ale w dobrym guście.
Mimo przesadzonych sztucznych scen walki i tej całej "sieczki" ,które miały za zadanie chyba raczej rozśmieszyć widza.

Całkiem dobrze się ogląda ale tylko za pierwszym razem.
Drugi raz bym po niego nie sięgnęła.

ocenił(a) film na 6
aliceinfuckery

Aa tak zapomniałam dodać ,że obsada była naprawdę ciekawa
dlatego ocena jest dość wysoka. :D

ocenił(a) film na 8
danio344

Boski film. W kategorii RZEŻNIA I FILMY KLASY G 11/10. Jako film (taki jak inne) mocne 8/10. Najpiękniejsze w nim było to przesadzenie, te fruwajace stopy, te 10 minut tryskania krwi z jednego japończyka.
Chociaż rozumiem, że ludzie którzy nie wkręcą się w klimat będą cierpieć.

ocenił(a) film na 9
Henryk_Morderca

łucy Liu powinna wygrac ;d
jeden z najlepszych filmów jakie widzialem ;]

danio344

Jedyne co mi się w tym filmie podobało to miecze - dla nich przetrwałam obie części filmu.
Ogólnie jak dla mnie za dużo było tej krwi tryskającej jak z węża ogrodowego (nawet w horrorach zazwyczaj bywa jej mniej).

ocenił(a) film na 9
danio344

ale tutaj celem, ktroy chciał osiągnąć quentin bylo właśnie przesadzeniie z szędzie tryskającą krwia. on bawi sie kiczem i trzeba to zauważyć, bo to jest tu najpiękniejsze. ta groteska, to nie jest film w najmniejszym stopniu "na poważnie". i patrząc z tej strony- jest genialny. 10/10

goskaa28

WeSoŁyCh!! xD ;****