Quentin Tarantino oficjalnie ogłosił, że trzecia część powstanie ale dopiero w 2013 lub 2014.
i tak wszyscy wiemy że nie przebije 1 i 2.. nawet sobie nie wyobrażam jakie mega-shity zawładną światem w tym roku ;]
Czy Quentin Tarantino kiedyś rozczarował fanów? Ja trzymam kciuki, musi wiedzieć co robi...
Będzie III część Kill Bill'a. O ile mi wiadomo będzie ona opowiadać o zemście córeczki,której matkę zabiła Czarna Mamba, chyba miała ksywe "miedzianka" czy cuś takiego.
Generalnie ludzie spodziewają się raczej gorszego filmu niż np. 1 część, ponieważ rzadko która seria utrzymuje poziom z pierwszej części filmu (chodzi mi tutaj o porównanie pierwszego i 3 filmu serii),jednak Quentin wielkim człowiekiem jest, jeżeli zachowa (uda mu się zachować)klimat z poprzednich części (duża tutaj zasługa oprawy muzycznej) to reszta przyjdzie łatwo, bo co jak co, ale filmy to on potrafi robić.
Filmy potrafi robić, ale zamiast zajmować się trzecią częścią "Kill Billa" mógłby nakręcić coś nowego i oryginalnego.