PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33200}

Kill Bill

Kill Bill: Vol. 1
2003
7,4 384 tys. ocen
7,4 10 1 384468
7,9 92 krytyków
Kill Bill
powrót do forum filmu Kill Bill

Czytałam, że ma powstac 3 częśc. Wiecie coś o tym?

supermonkey

nie będzie zadnej bo wszystko sie wyjasniło w dwójce.

ocenił(a) film na 7
michalzawiski

Quentin Tarantino oficjalnie ogłosił, że trzecia część powstanie ale dopiero w 2013 lub 2014.

użytkownik usunięty
Dominoday

i tak wszyscy wiemy że nie przebije 1 i 2.. nawet sobie nie wyobrażam jakie mega-shity zawładną światem w tym roku ;]

ocenił(a) film na 9

Czy Quentin Tarantino kiedyś rozczarował fanów? Ja trzymam kciuki, musi wiedzieć co robi...

ocenił(a) film na 8
supermonkey

Będzie III część Kill Bill'a. O ile mi wiadomo będzie ona opowiadać o zemście córeczki,której matkę zabiła Czarna Mamba, chyba miała ksywe "miedzianka" czy cuś takiego.
Generalnie ludzie spodziewają się raczej gorszego filmu niż np. 1 część, ponieważ rzadko która seria utrzymuje poziom z pierwszej części filmu (chodzi mi tutaj o porównanie pierwszego i 3 filmu serii),jednak Quentin wielkim człowiekiem jest, jeżeli zachowa (uda mu się zachować)klimat z poprzednich części (duża tutaj zasługa oprawy muzycznej) to reszta przyjdzie łatwo, bo co jak co, ale filmy to on potrafi robić.

ocenił(a) film na 8
kaczor54

Filmy potrafi robić, ale zamiast zajmować się trzecią częścią "Kill Billa" mógłby nakręcić coś nowego i oryginalnego.

użytkownik usunięty
blek

inglorius bastards zrobił ;]