PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33200}

Kill Bill

Kill Bill: Vol. 1
2003
7,4 384 tys. ocen
7,4 10 1 384440
7,9 92 krytyków
Kill Bill
powrót do forum filmu Kill Bill

na pierwszej części jak i na drugiej. Nieporozumienie i słabizna.

ocenił(a) film na 1
johanes

Dokładnie jestem tego zdania. Ten film nie powinien powstac to totalna porazka

ocenił(a) film na 1
maciekslu1

ciesze się że mamy takie same zdanie

użytkownik usunięty
johanes

nic dziwnego obaj jesteście gimbusami

ocenił(a) film na 1

w takim razie ja tez jestem gimbusem :)

użytkownik usunięty
statnik

na to wygląda

ocenił(a) film na 1

jak widziales moj profil ostatnio ogladalem memento i dalem ocene 8, czegos mi brakowalo mianowicie film jest dla mnie zbyt krotki, myslalem ze oni cofna sie do sceny z morderstwem itd

użytkownik usunięty
statnik

nie zrozumiałaś filmu, to nie jest kino dla ciebie

ocenił(a) film na 1

"zrozumiales" jak juz. twoje zdanie, ja zrozumialem, widzialem go nawet 2 razy ale nie chce mi sie teraz dyskutowac na ten temat. jesli jestes fanem to jest tez ksiazka co napisal brat rezysera wiec.... moje pytanie: czemu icepcja na 10 oceniles? przeciez to nie jest surrealizm, obejrzyj se to: http://www.filmweb.pl/film/%C5%9Awi%C4%99ta+g%C3%B3ra-1973-104413 to jest surrealizm

użytkownik usunięty
statnik

Gdybyś zrozumiał film to wiedziałbyś że cofniecie się sceny morderstwa nie miałby sensu.
Incepcja to przede wszystkim świetne inteligentne kino sensacyjne igdzieś mam to czy to jest superrealizm czy nie, bo nie ma to wiekszego znaczenia

Święta góra to zapewne pseudofilozoficzny bełkot, podobnie jaki Kret tego samego reżysera

ocenił(a) film na 1

moze nie mialo by sensu, bo w koncy podczas filmu bylo o tym powiedziane ale i tak mialem nadzieje ze sie dalej cofna.
co na temat surrealizmu i swietej gory:
"nie zrozumiałaś filmu, to nie jest kino dla ciebie "
:)

ocenił(a) film na 1

przeczytaj ksiazke, a sory zapomnalem ze ty nie czytasz

użytkownik usunięty
statnik

Świętej góry nie oglądalne dlatego napisałem ''podobno'' a ty jak zwykle walnąłeś głupotę i wkleiłeś "nie zrozumiałaś filmu, to nie jest kino dla ciebie "

a ty czytałeś tą książkę?

ocenił(a) film na 1

niestety nie, czytalem dwie inne ksiazki o tej samej nazwie ale niestety nie natknolem sie jeszcze na to od brata rezysera, dlatego sie pytam czy czytales bo jesli tak z checia chcialbym namiary na ksiazke gdzie moge kupic