PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33200}

Kill Bill

Kill Bill: Vol. 1
2003
7,4 384 tys. ocen
7,4 10 1 384440
7,9 92 krytyków
Kill Bill
powrót do forum filmu Kill Bill

Jestem zafascynowana japońską kulturą,której tu pełno^^
Najlepsza scena to oczywiście ta w stylu anime,a tak poza tym to walka z Gogo(dziewczyna w mundurku szkolnym;P)

ocenił(a) film na 8
Miyuki-chan

Mi się bardziej podobała scena w kuchni i oczywiście finał w ogrodzie.

użytkownik usunięty
Miyuki-chan

mi się śmiać chciało jak musieli zmienić na czarnobiałe :) a ogólnie film niezły, walki porządne, co do fabuły to tak hmmm...hmm z przymrużeniem oka

ocenił(a) film na 1
Miyuki-chan

GŁUPI FILM JAK MAŁO KTÓRY JAK GO OGLĄDAŁEM TO MNIE NORMALNIE DENERWOWAŁ DOBRZE ŻE BYŁEM SAM BO BYM KOMUŚ JAPE OBIŁ A WOGÓLE TO PRODUCENT POWINIEN MI ZAPŁACIĆ ZA USZCZERBEK NA ZDROWIU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 10
killerek132

Trzeba było skopać młodszą siostrę, lub wyżyć się na swym pluszowym misiu. Za uszczerbek na zdrowiu, zgłoś się do poradni psychiatrycznej, może należy ci się jakiś zasiłek. Miłego wyklejania kolaży na zajęciach grupowych;).

ocenił(a) film na 9
killerek132

Nie chcę Cię martwić, ale to chyba nie przez ten film masz uszczerbek na zdrowiu...

ocenił(a) film na 10
killerek132

Miło, że umiesz zrobić ctrl+c i ctrl+v, ale wystarczy, kiedy wyrazisz swoje zdanie w jednym miejscu. A do tego będzie miło, kiedy spróbujesz dostosować się do ogólnego poziomu dyskusji i języka, jakiego używają inni użytkownicy.
Pozdrawiam.