Zasadniczo to w ogóle nie powinno go tutaj być! Co prawda jego nazwisko pojawia się w czołówce filmu, ale przez cały film widać tylko jego ręce i bodajże raz nogi. Ani na chwilę się nie pokazał. Generalnie w większości filmów widziałem z nim role mocno epizodyczne, ale to już chyba gruba przesada. Obejrzę drugą część, to się wypowiem. Mam nadzieję, że nie pokazują tam tylko jego nóg albo rąk.
Nie przemilczałem celowo. Pamiętam jego monolog. Ale skoro uważasz, że jest on w tym filmie aktorem, to czy w takim razie w filmie "Epoka lodowcowa" aktorem jest Cezary Pazura? Sam głos i brak pokazania choćby na chwilę w filmie nie znaczy, że mamy do czynienia z obsadą aktorską.
może i dobrze że nie pokazywali go, dodawało to tajemnicy w filmie, w 2 już gra normalnie
To akurat racja. W związku z tym (i z ciekawości też) na pewno obejrzę drugą część.
Początkowo to miał być jeden film, a nie dwu częściowy. Tak w ogóle to nie wiem w czym problem zagrał przecież w tym filmie, a to że nie widać jego całej sylwetki to nie wyklucza go z grona obsady.