PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33200}

Kill Bill

Kill Bill: Vol. 1
2003
7,4 384 tys. ocen
7,4 10 1 384440
7,9 92 krytyków
Kill Bill
powrót do forum filmu Kill Bill

Zasadniczo to w ogóle nie powinno go tutaj być! Co prawda jego nazwisko pojawia się w czołówce filmu, ale przez cały film widać tylko jego ręce i bodajże raz nogi. Ani na chwilę się nie pokazał. Generalnie w większości filmów widziałem z nim role mocno epizodyczne, ale to już chyba gruba przesada. Obejrzę drugą część, to się wypowiem. Mam nadzieję, że nie pokazują tam tylko jego nóg albo rąk.

ocenił(a) film na 9
underground73

Celowo przemilczałeś fakt, że pojawia się tam jego dość długi monolog...

ocenił(a) film na 6
Nighty89

Nie przemilczałem celowo. Pamiętam jego monolog. Ale skoro uważasz, że jest on w tym filmie aktorem, to czy w takim razie w filmie "Epoka lodowcowa" aktorem jest Cezary Pazura? Sam głos i brak pokazania choćby na chwilę w filmie nie znaczy, że mamy do czynienia z obsadą aktorską.

ocenił(a) film na 10
underground73

może i dobrze że nie pokazywali go, dodawało to tajemnicy w filmie, w 2 już gra normalnie

ocenił(a) film na 6
Ronnie8

To akurat racja. W związku z tym (i z ciekawości też) na pewno obejrzę drugą część.

ocenił(a) film na 10
underground73

Początkowo to miał być jeden film, a nie dwu częściowy. Tak w ogóle to nie wiem w czym problem zagrał przecież w tym filmie, a to że nie widać jego całej sylwetki to nie wyklucza go z grona obsady.

ocenił(a) film na 6
Marian381

Po prostu nie spotkałem się jeszcze z czymś podobnym albo nie pamiętam. Ale faktycznie - druga część o wiele lepsza. Jedynce dam najwyżej 6/10, dwójka to już zdecydowane 8+ (choć trochę rozczarowałem się zakończeniem, bo ocena byłaby wyższa).