Facet naśmiecił tu durnymi tematami, przeprosił wszystkich, ale posprzątać zapomniał...
Czy może się mylę - pisał w tej sprawie do moderatorów, którzy pokpili sprawę?
Jeśli tak, to zwracam honor...
Spoko, stary...Gogo teraz ogląda Kill Billa (od piątku non-stop, ma chłopak wolne w końcu).
Teraz Gogo nie ma czasu pisać ale jak skończy oglądać Kill Billa to najdzie go faza i znowu zrobi tu chlew.
Kill Billa oczywiście też.... A wy WON Z TEGO FORUM!!! Co żeście się tak uczepili tego filmu. Bądźcie na forach filmów, które lubicie. Przecież po to jest Film Web. Nie rozumiem was.....
Powiem wam moje zdanie:
kill bill dla mnie powinien dostać ze 6/10
Odrazu widać że Uma nie umie sztuk walki (Kung-fu, walka kataną), wkurzają błędzy logiczne( skoro paj mej żył 1000 lat to czemu ktoś wpadł po tych 1000 latach by go zabić przez otrucie?)
zasługuje na tą ogcene gdyż wydano na niego ciężkie pieniądze i trzyma poziom estetyczny.
Morał: lepiej obejrzyjcie filmy z Brucem Lee!!!
A mnie wkurzają twoje błędy ortograficzne i to, że takim szmirom jak najnowszy Punisher dajesz 10/10... Jesteś zmienny jak kobieta. Najpierw 10/10, potem 7/10, a teraz 6/10? Widać, że nie można polegać na twojej opinii. Wielki mi znawca filmów z Brucem Lee! Obejrzał raptem dwa i się wymądrza! Idź Tomciu się lebiej schowaj...
Jesteś cholernie niewymagającym widzem!!!
Ciekawe jak można być wielkim znawcą filmów Bruce Lee jak nakręcił on ich z 5?
Umiem. Tylko jak ktoś je co chwilę zmienia to nie ma zdania. Przed tym jak widziałes obelgi na temat Kill Billa na filmwebie mówiłeś, że to spoko film..................