W takim razie czemu masz odstraszać innych od filmow p.tarantino skoro to tylko twoja opinia.
bo ludzie tego pokroju lubuja sie w swiat weldug kiepskich i przesiadywanie na facebooku :] brak prawdziwych wartosci w zyciu. cala "moralnosc' skupia sie jeszcze na uprzedzeniach i na tym co dyktuje spolecznosc, czego nie wolno a co tak ,tego nie zmienisz, maja juz to wpojone , sadza ze sa lepsi a wcale tak nie jest, dowod > gdyby bylo inaczej ludzie staraliby sie to u dowodnic a zostawiaja to w spokoju, oni odbieraja to mylnie jako fakt ze maja racje. prosty wniosek
Żałosne...Nie rozumiem dlaczego ulegacie takim bezsensownym i bezpodstawnym prowokacjom...Jak dla mnie (i widze, że też jak dla was) Tarantino jest geniuszem niezależnego kina. Ma swój własny, oryginalny i niepowtarzalny styl...Takie filmy jak "Pulp Fiction" ( które na przełomie tych wszystkich lat stało się już ikoną popkultury ), "Kill Bill" czy "Od zmierzchu do świtu" są po prostu arcydziełami. A sam P. Tarantino jest uważanym lecz nie zawsze do końca rozumianym przez odbiorce artystą. Nie odkrywam tutaj przysłowiowej Ameryki...Każdy z was o tym wie...z małymi wyjątkami (patrz autor postu...) dlatego uważam, że nie należy ulegać takim prowokacjom tylko zwyczajnie to olać żeby nie dawać nikomu satysfakcji. To tyle ode mnie, Jezus was kocha, pozdrawiam...
nikt nie ulega, kazdy widzi to swoimi oczyma. Zalosne ? tak ze ludzie nie potrafia juz docenic prawdziwego dziela, a po za tym to jest forum, wiec sluzy to miedzy innymi opini wieli osob, jakiekolwiek by nie byly -klotnie, prowokacje, rozmowy, ale nawiazujace do tematu. o to w tym chodzi =), znawcy widza a reszta jest tylko stronnicza
Masz racje. Tyle, że zgodnie z twoimi przeświadczeniami (przyznaję, że trafnymi) moja wypowiedz była w pełni subiektywna i w pełni zgodna z zasadami i zamysłem forum...Wyraziłem własną opinię na ten temat. Bo wg. mnie tworzenie tematu o myśli wiodącej cyt. "Jakoś filmy..." na stronie filmu autorstwa P. Tarantino jest włożeniem kija w mrowisko. Filmweb.pl to m.in. strona internetowa dająca możliwość wyrażanie swoich subiektywnych opinii, anonimowym krytykom filmowym i nie tylko...Jak Pani myśli droga P. Nino czego on oczekiwał tworząc ten temat..? Po prostu dziwi mnie dlaczego aż tylko niepotrzebnych wypowiedzi się pod nim znajduje. Pozdrawiam wszystkich fanów filmów P. Tarantino.