By lepszą krew zrobiło i bardziej realistyczniejszy wytrysk krwi z szyji ręki itp.
ehh aby coś skrytykować to już nazywają trollem sprawdź ile dałem temu filmowi to pogadamy
Niestety, nie mogę sprawdzić, jaką ocenę dałeś temu filmowi, bo nie mam Cię w znajomych ani w gustopodobnych. Zresztą nie bardzo rozumiem, jakie to ma znaczenie. Nie sądziłam, że ktoś może uważać, że w tym filmie chodziło o realizm i oceniać "Kill Billa" pod tym kątem, ale jeśli Twój post był pisany w 100% na serio, to wybacz, nie chciałam Cię urazić.
Krew wygląda w tym filmie tak jak Tarantino chciał żeby wyglądała. To NIE miało być realistyczne.
Boże - jesteście bandą debili czy co ? Filmowi dałem 9/10 a nie podoba mi sie krew bo jej wytrysk przypomina fontannę pod ciśnieniem.
już dostałeś odpowiedź, że ten film to pastiż, a tak się składa, że tętnice są pod dość sporym ciśnieniem, jak serducho jeszcze działa to przez chwilę fontanna krwi tryska jasnoczerwoną posoką...
masakra, późna godzina, oczywiście "pastisz" a nie "pastiż" :D
i jeszcze raz napiszę, że szczególnie z tętnic szyjnych będzie tryskać mini fontanna, przy ciśnieniu skurczowym 150mmhg to będzie jakieś prawie 2 000 hPa, przy szyi już mniej, aleee
albo coś mieszam bo późna godzina i ja nietrzeźwy