PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33200}

Kill Bill

Kill Bill: Vol. 1
2003
7,4 384 tys. ocen
7,4 10 1 384468
7,9 92 krytyków
Kill Bill
powrót do forum filmu Kill Bill

Słyszałam, że w Dzienniku ma być seria filmów Tarantino, oczywiście Kill Bill między innymi. Jest ktoś bardziej zorientowany w tej sprawie? Prosze o szybką odpowiedz.

ocenił(a) film na 9
O___Ren_Ishii

tak, Kill Bill także będzie dostępny z Dziennikiem, ale jutro jest Sin City
a tak swoją drogą, to na początku, jak zaczął wychodzić Dziennik, dodali gratis obie części xD

ocenił(a) film na 7
sen_o_spadaniu

Zdenerwowałem się z 2 powodów niewątpliwie są to super filmy ale to już było. Praktycznie większość tych klasyków jest już na mojej półce i podejrzewam że ciąg dalszy tej kolekcji to "Kill Bill 2" "4 Pokoje" po raz kolejny "Pulp Fiction" oraz "Od zmierzchu do świtu". I nie wydaje mi się żeby czymś mnie zaskoczyła ta seria. Chciałem jeszcze podkreślić, że akurat wtedy gdy gazeta wyborcza wydaje lepsze filmy ( ostatnio "Skazani na Shawshank","Osaczony","Piąty element".) dziennik także nie próżnuje. Bardzo mi sie podoba taka rywalizacja, tak naprawdę to my na tym korzystamy.

Pavel26

Ale moim zdaniem to zdzierstwo... Po co wydawać bodajże 7 zł, skoro większość osób kupiło Dziennik z Kill Bill'em za 1.50...

Goku

Pamiętajcie, że oryginalne DVD ze sklepu kosztuje 20zł, więc chyba lepiej kupić za 7...

użytkownik usunięty
woytek

No ale nie ma dodatków :///

O___Ren_Ishii

a ja gratis dostałem, też kiedyś od dziennika, tylko ze film nie kosztował absolutnie nic

O___Ren_Ishii

Dziekuje za odpowiedzi. Wiem, nie sprawiedliwe.. Jedni mają za friko, inni muszą płacic. Chociaz jeśli chodzi o mnie to moge wydac te kilka zlotowek na Kill Bill, jeden z najwspanialszych filmow wedlug mnie...

ocenił(a) film na 10
O___Ren_Ishii

No właśnie mi także udało się kupić Kill Bill Vol. 1 i Vol. 2 na początku wydawania Dziennika. Potem dali tą kolekcje więc już nie kupowałem Kill Bill'a tylko inne filmy z tej serii. I tu mam wielką prośbę do posiadaczy tych obu części z serii "Kino według Tarantino". Czy ktoś kto je posiada i posiada także skaner mógłby zeskanować te 2 okładki? Bo głupio trochę wygląda ta kolekcja jak po 2 i przed 5 są dwa cienkie tekturowe opakowania :P

ocenił(a) film na 10
lv_porta

brat kupil wiec jest luzzzz na maksa :) ja sie ciesze
sorry za brak polskiej pisowni
ale jestem zgiety w pol