+Muzyka! Jak Tarantino robi jakiś film to już wiadomo, że będzie na najwyższym poziomie
+Dialogi
+Klimat
+Sceny walki, które, nie oszukujmy się, ryją banię ;P
+Kult mieczów samurajskich
+Animowana opowieść o historii jednego z członków gangu Śmiercionośnych żmij
-Film jest genialny, typowy klimat Tarantino. Jednak wydaje mi się, że w 1. rozdziale tego
filmu (vol. 1) scena walki z "Obłędem88" jest aż nazbyt "hardkorowa"
Ocena taka jak widzicie koło mojego avatara
lubie czytac opinie osob szczerych w swojej ocenie, tzn nie po to zeby pokazac swoja racje ale raczej ocenic film. ale zgadzam sie na temat obledu 88 ,troche tam przesadzili bo zrobili z niej "super mana" walka po walce a kobieta ciagle na chodzie D: chociaz moze treningi u mistrza zrobily swoje ,ale powiedzmy sobie szczerze czy nawet marine dalby rade czemus takiemu ?
zgadzam się, i nie ogarniam w filmach tego, że jak Uma musiała walczyć z Obłędem 88 to każdy przeciwnik z mieczem czekał grzecznie w kolejce by pojedynczo atakować Ume.. ten moment był troche słaby, ale poza tym film był całkiem, całkiem, choć według mnie jakiś genialny to on nie był. :)
dokladnie, calosc oprocz akurat tego ^^ troche nawiazali do starych fimow, kazdy grzecznie w kolecje, dobrze opisane ^^ dokladnie tak to wyglada, powiedzmy sobie szczerze, oni byli wyszkoleni, ona tez, ale bylo ich tylku ze spokojnie daliby sobie z nia rade. Zgadzam sie ze sa lepsi i najlepsi, ale ma to swoje granice.