PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33200}

Kill Bill

Kill Bill: Vol. 1
2003
7,4 384 tys. ocen
7,4 10 1 384440
7,9 92 krytyków
Kill Bill
powrót do forum filmu Kill Bill

Nędza i oszustwo

użytkownik usunięty

Każdy kto idzi na ten film daje się oszukać, i okraść z własnych pieniędzy i czasu, wysokie noty ten film uzyskał chyba tylko dzięki pracownikom kina (którzy nabli mu punków, aby ktokolwiek obejrzał ten film). Tarantino uznał że jak będzie obcinanie rąk i głów przez dwie godziny to będzie ciekawie, nudziłem się okrótnie aż mnie wszystkie kości rozbolały od siedzenia.

Idź na Terminatora
Widzę, że znawca kina z Ciebie :] Masz prawo wydawać takie opinie, nie zabronie Ci tego, ale....
Jakbyś wysilił swój mózg i pomyślał nad tym dlaczego było tak krwawo, to może byś myślał inaczej!
Cóż pewnie dla takiego wydajacza MULTIKINOWEGO jak Ty sztuka filmowa nic nie znaczy i oprócz rozrywki nic nie wnosi do Twojego życia!
Aż się dziwie, że jesteś moim imiennikiem :]

użytkownik usunięty
przem_jazz

odpowiedż
Wysilił mózg, ha ha ha, od tego filmu co najwyżej mózg może się zlasować, to nie jest żadna sztuka to chłam.

użytkownik usunięty

BRAWO
BRAWO! Cóż za wyszukane słownictwo! Cytuję: "zlasować".Piszcie do tego pana z nim można dyskutować-polemizować na naprawdę wysokim poziomie.Prawdziwy krytyk i znawca kina!!!

ocenił(a) film na 10

Oszustwo niemilosierne!!!
Wiesz co!? A moze to nie pracownicy kina, tylko kosmici!? Kosmici, ktorzy przylecieli na Ziemie, zahipnotyzowali wszystkich ludzi i w stanie hipnozy nakazali im dac Kill Billowi najwyzsze oceny i wychwalac go w recenzjach. Wmowili biednym, zahipnotyzowanym czlowieczkom, ze Kill Bill jest na swoj sposob ironiczny, ze ma drugie dno, ze jest Z ZAMIERZENIA tandetny... I tylko ciebie nie zdolali dorwac, bo akurat byles w toalecie!! Co powiesz o tej teorii? Nie lepsza, niz spisek pracownikow kina?
Nie wiem ile Ty masz lat, ale bez wzgledu na wiek osmieszasz sie takim gadaniem...