Każdy kto idzi na ten film daje się oszukać, i okraść z własnych pieniędzy i czasu, wysokie noty ten film uzyskał chyba tylko dzięki pracownikom kina (którzy nabli mu punków, aby ktokolwiek obejrzał ten film). Tarantino uznał że jak będzie obcinanie rąk i głów przez dwie godziny to będzie ciekawie, nudziłem się okrótnie aż mnie wszystkie kości rozbolały od siedzenia.
Idź na Terminatora
Widzę, że znawca kina z Ciebie :] Masz prawo wydawać takie opinie, nie zabronie Ci tego, ale....
Jakbyś wysilił swój mózg i pomyślał nad tym dlaczego było tak krwawo, to może byś myślał inaczej!
Cóż pewnie dla takiego wydajacza MULTIKINOWEGO jak Ty sztuka filmowa nic nie znaczy i oprócz rozrywki nic nie wnosi do Twojego życia!
Aż się dziwie, że jesteś moim imiennikiem :]
odpowiedż
Wysilił mózg, ha ha ha, od tego filmu co najwyżej mózg może się zlasować, to nie jest żadna sztuka to chłam.
BRAWO
BRAWO! Cóż za wyszukane słownictwo! Cytuję: "zlasować".Piszcie do tego pana z nim można dyskutować-polemizować na naprawdę wysokim poziomie.Prawdziwy krytyk i znawca kina!!!
Oszustwo niemilosierne!!!
Wiesz co!? A moze to nie pracownicy kina, tylko kosmici!? Kosmici, ktorzy przylecieli na Ziemie, zahipnotyzowali wszystkich ludzi i w stanie hipnozy nakazali im dac Kill Billowi najwyzsze oceny i wychwalac go w recenzjach. Wmowili biednym, zahipnotyzowanym czlowieczkom, ze Kill Bill jest na swoj sposob ironiczny, ze ma drugie dno, ze jest Z ZAMIERZENIA tandetny... I tylko ciebie nie zdolali dorwac, bo akurat byles w toalecie!! Co powiesz o tej teorii? Nie lepsza, niz spisek pracownikow kina?
Nie wiem ile Ty masz lat, ale bez wzgledu na wiek osmieszasz sie takim gadaniem...