PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33200}

Kill Bill

Kill Bill: Vol. 1
2003
7,4 384 tys. ocen
7,4 10 1 384468
7,9 92 krytyków
Kill Bill
powrót do forum filmu Kill Bill

A Bill był amerykaninem. Więc coś ci się ostro pojebało.

klaudusia761212

Droga paniusiu, jeżeli chcesz odpowiedzieć na czyiś post, kliknij "Odpowiedz", a nie "Dodaj nowy temat".

fj_1

Drogi/a (nie wiem nawet czym jesteś) jeżeli Ci coś nie pasuje to zgłoś to do moderatora tej strony.

klaudusia761212

Jasnowidzka normalnie! Brawo! Ale najwyraźniej jest to zbyt ładne dla niego. Ten temat będzie pomnikiem ludzkiej głupoty. (Czyjej - to już twoja interpretacja).

fj_1

Wow, a co ma jedno do drugiego? ;> heh zabawny z Ciebie komentator, i Twoje teksty z kosmosu.

klaudusia761212

Jak tam na planecie Krypton? Bo ja wolę swoją Ziemię.

fj_1

Swoją ziemię powiadasz. Hmm... Interesującą polemikę chcesz ze mną przeprowadzić lecz to nie jest gg.

klaudusia761212

A i była bym zapomniała skomentować moją planetę Krypton. Otóż nie ma takowej ponieważ KRYPTON to pierwiastek chemiczny. Wymyśl jakąś inną znawco.

klaudusia761212

Widzę, że masz takie zdolności jak znajomość okresowego układu pierwiastków. No to co ci wymyślamy? Alfa Centauri? Gwiazda Polarna? (Uwielbiam określenie "znawco", stosowane przez tych, którzy zazdroszczą mi inteligencji. Ja ci jej nie dam). W każdym razie spadaj na Księżyc! Jak lubisz odpowiadać jak w GG, to zrób to teraz.

fj_1

Trochę samokrytycyzmu głombie, bo jesteś inteligentny ale inaczej, a Kill Bill to chłam i wogóle mi się nie podobał. Jak tak lubisz obrażać ludzi to musisz być przygotowany na to samo, paszkwilu!!!, a jak nie umiesz inaczej to morda w kubeł kretynie.

iga29

Zwymiotujesz zaraz od tego pokładu żółci. Mówisz jak dres spod bloku. Żałuję, że nie jesteś łysa, bo przynajmniej miałabyś symetryczną głowę - pustą na zewnątrz i od środka. Poza tym - znalazła się "yntelygentna", co lubi ludzi obrażać, a jak sama spotyka się z odwetem, to mówi: "JA? Co ja? A spójrz na siebie". Jak już (nie) mówiłem, istotami o mózgu wielkości gorczycy takimi jak ty nie będę się zajmować, bo mam ważniejsze sprawy na głowie, takie jak zjedzenie kanapki. Jak masz jeszcze coś do powiedzenia, to krzyknij, a i tak cię nie usłyszę.

fj_1

FJ 1 jesteś nadpobudliwy emocjonalnie z tego co wywnioskowałam z Twych dennych wypowiedzi. Życzę współczucia. DOBRANOC

fj_1

Żałosny jesteś, molestowany chyba byłeś!

fj_1

O co Ci człowieku chodzi z tymi astonomicznymi pojęciami?

ocenił(a) film na 1
klaudusia761212

niedawno skończył gimnazjum i się chwalił jakimiś punktami to szczyl, którego mamusia zadługo karmiła butelką i pozjadał wszystkie mądrości. Cechy psychologiczne świadczą, że był bity w domu i w szkole jest gnębiony przez rówieśników - zboczenie zawodowe, mam nadzieję że życie nauczy go przemyśleń i ukróci mądralstwa i szacunku do starszych,pozdrawiam

JEJEK

No cóż... Nawet takim dzieciom należy poświęcić nieco uwagi wysłuchać i spokojnie odpowiedzieć na zaczepkę hehe, nawet się tą ludzką bzdurą świetnie bawię.

ocenił(a) film na 8
klaudusia761212

Mamy tak ograniczony ojczysty język że wciąż trzeba sięgać po wulgaryzmy? Żałosne. Podobnie jak temat, który winien byc odpowiedzią.

Zabor85

Doprawdy Twoje wrzucone 3 grosze były na ten temat zbędne, a za rażący wulgaryzm który doprowadził Cię do grzechu gdy go przeczytałaś z pokorą i uniżeniem P R Z E P R A S Z A M :).

klaudusia761212

Zastanawiam się co jeszcze nasza KlaUdUsIaA nam tu wymyśli, jej tematy to jeszcze większy debilizm od tych wszystkich tematów na forum 'Inne'. zastanawiam się jak bardzo trzeba być ograniczonym żeby zamiast 'Odpowiedz' kliknąć 'Dodaj nowy temat'. Niuniu, gdzie twój mózg? poszukaj go teraz a jeśli ci się nie chce bo masz ważniejsze sprawy na głowie to błagam cie, nie pisz nic więcej bo aż bania boli. Powiedzmy że naprawde jesteś ograniczona - wystarczyło udać się do odpowiedniej osoby żeby ten temat ci usunęła. Niestety - nie zrobie tego za ciebie ucz sie samodzielności teraz, skoro w przedszkolu jej się nie nauczyłaś ;) Na forum BWP bodajże Pisałaś że masz 20 lat, naprawde myslisz że ci uwierzyliśmy? ;) Nie obrażaj nas, nie jesteśmy aż tacy naiwni. na moje oko to ty masz nie więcej niż 12. a jesli nadal upierasz się że masz te 20 lat to sie nie przyznawaj - uwierz mi, AKURAT W TWOIM przypadku niestety nie ma się czym chwalić - naprawdę ;)i jeszcze jedno: iga29 i JEJEK to twoje alterkonta czy to twoi wierni koledzy z podwórka którzy zawsze cie bronią kiedy nie masz racji?

rpd0

Jeśli nie wierzysz w to to jakim sposobem mam Ci udowodnić że mam 20 lat? Hehe śmieszne to wszystko co napisałaś. IGA29 I JEJEK moje alter konta dajcie mi swoje nr telefonu żebyśmy mogli omówić tę jakże poważną sprawę! Shallow BAY wypchaj się z łaski swojej :D:P.

rpd0

Ah no i była bym zapomniała. Twoje ograniczenie (jeśli chcesz się już bawić w wytykanie błędów) odnośnie forum Blair Witch Project podsunęło Ci złą wiadomość jeśli chodzi o mój wiek. Poczytaj sobie go jeszcze raz z mamusią i poszukajcie tam tej wzmianki. A jeśli nadal będziesz ją tam widzieć to poprawie Cie: o moim wieku pisałam na forum filmu NASTOLATKI :). I jak masz jeszcze jakąś dla mnie lekcje to spotkajmy się na żywo wtedy w spokoju to wszystko ogadamy. Pozdrowienia

klaudusia761212

Na żywo? Fu, lepiej nie...., ale nadal nie napisałaś dlaczego jesteś taka pusta i założyłaś nowy temat zamiast dodać nową odpowiedź.

rpd0

Pusta? Dlaczego uważasz że jestem pusta? Znasz w ogóle znaczenie tego słowa? A dlaczego dałam nowy temat zamiast odpowiedz? Otóż pomyliło mi się najwidoczniej, a co mam być we wszystkim nieomylna? Nie znam nikogo takiego który by taki był :). I masz rację, spotkać się z Tobą to by było jedno wielkie FUU.