Jeśli masz poniżej 12 lat, słuchasz Tokio Hotel, Nałogowo oglądasz(conajmniej 2 razy dziennie) Harry'ego Potter'a, twoją idolką jest Keira Knightley, chociaż sam nie wiesz dlaczego, ale w Bravo pisali, ze jest cool, twoim ulubionym reżyserem jest na przykład Steven Spielberg, a jego nazwisko znasz tylko z napisów końcowych A.I. lub Jurrasic Park, a innych jego filmów w życiu nie widziałeś, jeśli twoim ulubionym serialem jest Życie na Fali chociaż oglądałeś tylko dwa odcinki, ale koledzy mówili, że serial jest super, a do tego twoje komentarze ograniczają się do "Ale z*ebany film k*rwa z*ebanego reżysera i w ogóle 1/10 1/10 1/10 ", jeśli przynajmniej 3 określenia z tych na górze pasują do ciebie, a na dodatek uważasz, że "Kill Bill" to badziew NIE KOMENTUJ TEGO FILMU!!!
P.S. Nie chcę nikogo obrazić, ale mam dosyć komentarzy antyfanów Kill Bill'a :/
mam powyżej 12 lat, słucham klasycznego rocka, nie trawię pottera, nie mam idoli, moi ulubieni reżyserzy to m. in. Fellini, Almodovar, Kubrick, Polański (...), nie oglądam seriali, podsumowując: ŻADNE z określeń do mnie nie pasuje i mimo to uważam "kill bill" za najwyżej niezły film i irytuje mnie jego trochę kiczowata konwencja (nie lubię, gdy amerykanie zaczynają "łapać się" Japonii, bo z reguły im to kiepsko wychodzi) i ogólnie bardzo się rozczarowałam. choć muszę przyznać, że doceniam niektóre elementy (jak np. fajny montaż scen, ciekawy pomysł z wprowadzeniem animacji, itp.).
Ps. co do "antyfanów", to mnie zaczyna drażnić moda na "nawoływanie do wywalenia 'mechanicznej pomarańczy' z pierwszej 10"
zawsze się znajdzie ktoś niezadowolony.
ja popieram poprzednika w ogóle nie pasuje do twego opisu a uważam że film kill bill jest do bani film jest w ogóle bez sensu(no ma niby jakąś tam fabułe ale jest głupia)i to największa wada tego filmu drugą jest to że za ten denny film jest odpowiedzialny znakomiwty reżyser Quentin Tarantino który w swoim dorobku ma np.Pulp fiction i nie spodziewałem sie po tym reżyserze tak chorego filmu jeśli obraziłem czyjeś gusta przykro mi ale ja tylko komentuje film który mi sie nie podoba mam do tego prawo jak każdy