PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33200}

Kill Bill

Kill Bill: Vol. 1
2003
7,4 384 tys. ocen
7,4 10 1 384468
7,9 92 krytyków
Kill Bill
powrót do forum filmu Kill Bill

To jest jeden z najgłupszych filmów jaki w życiu widziałem. Twórca chyba nie bardzo wiedział ile krwi znajduje się w ludzkim organizmie. Co odcięta kończyna to wylewa się jej wiadrami. Już nie wspomne o scenie w barze, gdzie nie dość że tą krwqią zapełnim bym 25m basen, to jeszcze gdy się robi obraz czarnobiały to wygląda ona jak woda !!. A wspomniana scena w barze to totalna pomyłka. Tych frajerów to tam mogło być jeszcze więcej :], szkoda że żaden nie pomyślał, że można użyć pistoletu, no ale po co jak można zrobić beznadziejną jatkę w której liczba ofiar przekracza 100/min (czyżby reżyser inspirował się "Matrix - Reaktywacja" ???). Ale jak zobaczyłym "Black Dance'a" w wykonaniu naszej bohaterki to już wiedziałem, że reżyser ma coś z głową... Można zrobić fajny film (Blade) z wykorzystaniem mieczy, ale "Kill Bill" to już szczyt debilizmu :/. Za "Kill Bill 2" to się nawet w ogóle nie zabieram, bo już chyba reżyser by mi totalnie rozwalił konstrukcje swoją głupotą. NIE POLECAM!!!!
Pozdro

Shagohad

Ona mu flaki wypruła
to dlatego było tyle krwi

pier45

Ja tam nie widziałem, żeby ktoś komuś wypruwał flaki :]

ocenił(a) film na 10
Shagohad

Reżyser wie jak wygląda naturalna krew i z jakich ran ile leci - pracował na planie "Ostrego dyżuru"

Tak więc mozna przypuszczać, że scena w "barze" (taa....) jest parafrazą filmową mangi, w której jest pełno krwi i chińczyków z mieczami.

Oczywiście nie mówie co, że przez to film powinien ci sie podobać.

ocenił(a) film na 9
tonieja89

J A J K O !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 10
Bloody_Hell

oberzyjcie napierw anime o samurajach i stare filmy o samurajach!!!!!!!!!

Shagohad

Kill Bill to parodia Anime i filmow karate. Wiec nie ma co sie goraczkowac brakiem realizmu. To ma byc smieszne...