PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33200}

Kill Bill

Kill Bill: Vol. 1
2003
7,4 384 tys. ocen
7,4 10 1 384468
7,9 92 krytyków
Kill Bill
powrót do forum filmu Kill Bill

1/10... współczuję wszystkim ,którzy dali się oszukać magii nazwiska Tarantino i poszli na ten szajs do kina!

chop

Fajna fabuła babka zabija facetów to was boli szowiniści.

ocenił(a) film na 10

Chętnie przeczytam jakie masz konkretne zarzuty co do fabuły i dlaczego nazywasz ten film jednym z najgorszych. Nie wiem jakie trzeba mieć wyobrażenie o kinie, żeby dać temu filmowi 1/10. Rozumiem, że są osoby, którym nie podchodzi takie kino, ale bez przesady.

użytkownik usunięty
Marian381

W sumie może masz rację, rzeczywiście takiego typu filmy kompletnie nie się nie podobają, ale niektóre przynajmniej trzymają poziom...

ocenił(a) film na 9

szajs i syf to ty masz zamiast mózgu

ocenił(a) film na 9
Dr_Lubicz55

No widzisz to mamy inaczej - ja byłem w kinie 3 x pod rząd, kupiłem DVD, a obecnie BD i kocham ten film - pewnie przed śmiercią jeszcze z 10 x obejrzę...z rozkoszą...

RogerVerbalKint

Dokładnie - zgadzam się z Tobą! Jak dla mnie jeden z lepszych filmów Tarantino. Łącznie z dwójką tworzą spójną, bardzo interesującą całość.

ocenił(a) film na 9
Dr_Lubicz55

haha jak możecie się nabierać że ten troll tak na poważnie

ocenił(a) film na 9
Dr_Lubicz55

raczysz kpić

Dr_Lubicz55

dziecko, nie oglądaj filmów których nie potrafisz zrozumieć .

Dr_Lubicz55

potwierdzam, powiem więcej - jest to najgorszy film jaki kiedykolwiek widziałem ....STANOWCZO ODRADZAM!

użytkownik usunięty
pawbuj

Mnóstwo nawiązań do klasyki kina, spaghetti westernów, chambary. wip. Idealnie dobrany soundtrack.... Co w tym filmie było złego?!