PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33200}

Kill Bill

Kill Bill: Vol. 1
2003
7,4 384 tys. ocen
7,4 10 1 384500
7,9 92 krytyków
Kill Bill
powrót do forum filmu Kill Bill

Tym co widzieli , polecam ... ja niestety kupiłem już za cztery dychy

lihol

jutro, a nie w piątek? i to mnie orientujesz się może czy napewno będzie kosztować tak mało. widziałam tylko koniec reklamy. będę wdzięczna za odp.

ocenił(a) film na 8
pani_pasztetowa

ja słyszałem piatek
1,5 to prawda, ratują tą kiepską gazetą, chcą sprzedać niezły nakład

ocenił(a) film na 10
og0r

Śmieszą mnie takie wypowiedzi w stylu "ratują, kiepską gazetę dodając do niej film" !
Wedle takiego rozumowania "Gazeta Wyborcza" i "Rzeczpospolita" są bardzo kiepskie bo płytki dołączają prawie co tydzień...

Może i to wydanie obu cześci nie jest w super jakości, jednak czego moża było się spodziewać płacą za nie 3 zł... ?

ocenił(a) film na 8
pani_pasztetowa

ciekawe tylko czy pełna wersja czy standard gazetowy
jeżeli pełne wydanie (takie pudełko jest na reklamie) to za 1,5 chyba se z 10 kupię :)

ocenił(a) film na 1
og0r

heh :) nie łudź się. To będzie zwykłe gazetowe wydanie. Tylko, że może w DVD boksie z okładką.

użytkownik usunięty
lihol

ja też mam nadzieję na pudełko dvd z okładką, ale chyba się przeliczę ;)..poza tym ludzie..dodatki to tam pół biedy, sam film będzie!! To jest ważne..jestem ciekaw czy dadzą drugą część za tydzień :]...a co do gazety "Dziennik"..to nie jest taka zła. To nie Fakt, Nowy Dzień czy inne brukowce ale porządny dziennik, który może konkurować z Wyborczą/Dziennikiem Zachodnim itp.

ocenił(a) film na 1

Zgadzam się, miałem ostatnio przyjemność przeczytać ten dziennik. Całekim przyzwoita i godna uwagi pozycja (w przeciwieństwie do tego gówna Fakt).

ocenił(a) film na 9
Mr_Mangas

Oficjalnie w piatek dopiero sprzedaja, ale mi pani z poczty juz dala spod lady ;) Pudeleczko kartonowe, tylko takie wieksze. DVD bez rzadnych dodatkow, dzwiek Dolby digital, orginalny lub z lektorem.

ocenił(a) film na 2
lihol

A może ktoś wie czy to jest jakiś wyjątek czy będą co tydzień dawać jakieś filmy ??

Stachu_c

Za tydzien bedzie Kill Bill 2, mam nadzieje, ze w tej samej cenie. Jak tak chca przyciagnac ludzi do zakupu to... prosze bardzo, ja chetnie:)

Ragna_Rock

Płyta ładnie wydana; kartonowe pudełko ale jakże inne od tego co przywykliśmy widzieć

A teraz najlepsze... Czytam specyfikacje wydania: nośnik DVD-5 (jednowarstwowy), Języki: angielski i polski (lektor) w DD 5.1
Co najmniej o jedną za dużo jeśli chodzi o film na płycie jednowarstwowej... ale o dziwo film jakość ma wspaniałą a oglądałem na kompie na którym dużo bardziej widać wszelkiego rodzaju artefakty kodowania.

Uwaga wydanie zawiera przynajmniej jeden (kiepskiej jakości) zwiastun i nie da rady przewinąć chyba, że macie zainstalowany "AnyDVD" ten mały programik rozwala wszystkie niechciane dodatki i przenosi cię od razu do menu (pozwala też zgrać film na dysk jeśli już ktoś jest ciekawy ;))

Aizen

Wlasnie jestem po seansie i bardzo zadowolony z zakupu jestem :0 (a kto by nie byl w sumie z ta cene) teraz tylko czekam na 2. Co prawda ma ona inny klimacik i inaczej sie oglada ale drugie takie wydanie ladnie dopelni kolekcji

Niput

To ja chyba mam cos z napedem pojebane. Kupilem dwa egzemplarze i zaden nie dziala. Po 6 sekundach sie zawiesza, dysk sie nagrzewa i zaczyna ostro czytac i dupa. Bede musial sprawdzic u kogos innego. Pomijajac, ze te plyty nie sa w az takim idealnym stanie przez ten karton, gdzie sie pewnie porysowaly.

ocenił(a) film na 8
Aizen

niestety obraz jest gorszy od orginału. musieli chyba kompresować.
efekt identyczny jak "Autostopowicz" dołączony do Naj też na DVD-5
niestety za 1,5 nie ma co oczekiwać pełnego wydania
ale jak na taką cenę wydanie jest naprawdę dobre

lihol

Może ktoś powiedzieć w jakiej to jest gazecie?

ocenił(a) film na 8
mobi_m

Film jest w takiej samej jakości jak orginał, brak dodatków, film w kartnonowym boxie, babol na okładce pisma (KILL BILL- płyta na DVD),
2 część za tydzień!

Mr__Pink

Kupiłem sobie ! :) :):):):):):):):):):):)

mobi_m

Ale się koleś obudził, hehe. Ja kupiłem i jestem w pełni zadowolony

lihol

Obejrzałem i strasznie podobał mi się lektor, rzadko się takich spotyka co takie przekleństwa mówią :-)

ocenił(a) film na 2
lihol

Ja też kupiłem. Chciałem 2, ale był ostatni egzemplaż. Film wsumie przeciętny . Ciekawi mnie tylko czy 2 część też będzie kosztować 1,5 zł. :-)

lihol

ten film jest chyba pocięty z drastycznych scen.to podobno jest okrojona wersja,ponieważ trwa 106 minut,a normalny czas to 111 minut.jeżeli kotś widział zwykłą edycję na dvd to niech sie podzieli spostrzeżeniami.

użytkownik usunięty
JAREK

film z Dziennika nie jest pocięty, często się zdarza tak, że film trwa tyle a tyle, a na np.filmwebie jest podany czas krótszy lub dłuższy niż w rzeczywistości. Oglądałem pełne wydanie na dvd kosztującym 29 zł z dodatkami i niczym się nie różnią!!!!!! poza tym to ten sam dystrybutor Monolith, dlatego nie może być różnicy między oryginalnym wydaniem a gazetowym.
pozdr

ocenił(a) film na 9
lihol

Heh, też kupiłem. Wersja bardzo dobra! Gazeta w sumie niezła, choć w przypadku oceniania filmów to wolę 'Gazetę telewizyjną' (jak można w 'Samych swoich' oceniać erotykę?!!), i czasem w gazecie zdarzyło się parę byków ('ni00eznany'), ale ogólnie przyzwoita, ciekawie pisze o Umie Thurman i Q. Tarantino, no i film! Jak za tydzień będzie vol. II to kupuję koniecznie!!

ocenił(a) film na 8
lihol

Co do jakości to organoleptycznie dźwięk i obraz bardzo dobry. Ale faktycznie, obraz jest poddany kompresji. Nie widać tego gołym okiem ale średnia prędkość transmisji obrazu to 3-4 Mb/s (tylko w momentach gdy film jest czarno-biały7-8) a w normalnych wydaniach sięga 7-8 Mb/s. Dźwięk normalny jest 448 kb/s.
Ale ogólnie wydanie bardzo przyzwoite!!!
Czekam na II cz. za tydzień!

ocenił(a) film na 10
adi_em

Wypas...Zawze chciałem mieć oba filmy na dvd i powinno się udać:D Ważne też dzięki komu...

ocenił(a) film na 9
lihol

W dzisiejszym numerze 'Dziennika' jest druga część - aktualnie przeze mnie nabyta...