Tym co widzieli , polecam ... ja niestety kupiłem już za cztery dychy
jutro, a nie w piątek? i to mnie orientujesz się może czy napewno będzie kosztować tak mało. widziałam tylko koniec reklamy. będę wdzięczna za odp.
ja słyszałem piatek
1,5 to prawda, ratują tą kiepską gazetą, chcą sprzedać niezły nakład
Śmieszą mnie takie wypowiedzi w stylu "ratują, kiepską gazetę dodając do niej film" !
Wedle takiego rozumowania "Gazeta Wyborcza" i "Rzeczpospolita" są bardzo kiepskie bo płytki dołączają prawie co tydzień...
Może i to wydanie obu cześci nie jest w super jakości, jednak czego moża było się spodziewać płacą za nie 3 zł... ?
ciekawe tylko czy pełna wersja czy standard gazetowy
jeżeli pełne wydanie (takie pudełko jest na reklamie) to za 1,5 chyba se z 10 kupię :)
heh :) nie łudź się. To będzie zwykłe gazetowe wydanie. Tylko, że może w DVD boksie z okładką.
ja też mam nadzieję na pudełko dvd z okładką, ale chyba się przeliczę ;)..poza tym ludzie..dodatki to tam pół biedy, sam film będzie!! To jest ważne..jestem ciekaw czy dadzą drugą część za tydzień :]...a co do gazety "Dziennik"..to nie jest taka zła. To nie Fakt, Nowy Dzień czy inne brukowce ale porządny dziennik, który może konkurować z Wyborczą/Dziennikiem Zachodnim itp.
Zgadzam się, miałem ostatnio przyjemność przeczytać ten dziennik. Całekim przyzwoita i godna uwagi pozycja (w przeciwieństwie do tego gówna Fakt).
Oficjalnie w piatek dopiero sprzedaja, ale mi pani z poczty juz dala spod lady ;) Pudeleczko kartonowe, tylko takie wieksze. DVD bez rzadnych dodatkow, dzwiek Dolby digital, orginalny lub z lektorem.
A może ktoś wie czy to jest jakiś wyjątek czy będą co tydzień dawać jakieś filmy ??
Za tydzien bedzie Kill Bill 2, mam nadzieje, ze w tej samej cenie. Jak tak chca przyciagnac ludzi do zakupu to... prosze bardzo, ja chetnie:)
Płyta ładnie wydana; kartonowe pudełko ale jakże inne od tego co przywykliśmy widzieć
A teraz najlepsze... Czytam specyfikacje wydania: nośnik DVD-5 (jednowarstwowy), Języki: angielski i polski (lektor) w DD 5.1
Co najmniej o jedną za dużo jeśli chodzi o film na płycie jednowarstwowej... ale o dziwo film jakość ma wspaniałą a oglądałem na kompie na którym dużo bardziej widać wszelkiego rodzaju artefakty kodowania.
Uwaga wydanie zawiera przynajmniej jeden (kiepskiej jakości) zwiastun i nie da rady przewinąć chyba, że macie zainstalowany "AnyDVD" ten mały programik rozwala wszystkie niechciane dodatki i przenosi cię od razu do menu (pozwala też zgrać film na dysk jeśli już ktoś jest ciekawy ;))
Wlasnie jestem po seansie i bardzo zadowolony z zakupu jestem :0 (a kto by nie byl w sumie z ta cene) teraz tylko czekam na 2. Co prawda ma ona inny klimacik i inaczej sie oglada ale drugie takie wydanie ladnie dopelni kolekcji
To ja chyba mam cos z napedem pojebane. Kupilem dwa egzemplarze i zaden nie dziala. Po 6 sekundach sie zawiesza, dysk sie nagrzewa i zaczyna ostro czytac i dupa. Bede musial sprawdzic u kogos innego. Pomijajac, ze te plyty nie sa w az takim idealnym stanie przez ten karton, gdzie sie pewnie porysowaly.
niestety obraz jest gorszy od orginału. musieli chyba kompresować.
efekt identyczny jak "Autostopowicz" dołączony do Naj też na DVD-5
niestety za 1,5 nie ma co oczekiwać pełnego wydania
ale jak na taką cenę wydanie jest naprawdę dobre
Film jest w takiej samej jakości jak orginał, brak dodatków, film w kartnonowym boxie, babol na okładce pisma (KILL BILL- płyta na DVD),
2 część za tydzień!
Obejrzałem i strasznie podobał mi się lektor, rzadko się takich spotyka co takie przekleństwa mówią :-)
Ja też kupiłem. Chciałem 2, ale był ostatni egzemplaż. Film wsumie przeciętny . Ciekawi mnie tylko czy 2 część też będzie kosztować 1,5 zł. :-)
ten film jest chyba pocięty z drastycznych scen.to podobno jest okrojona wersja,ponieważ trwa 106 minut,a normalny czas to 111 minut.jeżeli kotś widział zwykłą edycję na dvd to niech sie podzieli spostrzeżeniami.
film z Dziennika nie jest pocięty, często się zdarza tak, że film trwa tyle a tyle, a na np.filmwebie jest podany czas krótszy lub dłuższy niż w rzeczywistości. Oglądałem pełne wydanie na dvd kosztującym 29 zł z dodatkami i niczym się nie różnią!!!!!! poza tym to ten sam dystrybutor Monolith, dlatego nie może być różnicy między oryginalnym wydaniem a gazetowym.
pozdr
Heh, też kupiłem. Wersja bardzo dobra! Gazeta w sumie niezła, choć w przypadku oceniania filmów to wolę 'Gazetę telewizyjną' (jak można w 'Samych swoich' oceniać erotykę?!!), i czasem w gazecie zdarzyło się parę byków ('ni00eznany'), ale ogólnie przyzwoita, ciekawie pisze o Umie Thurman i Q. Tarantino, no i film! Jak za tydzień będzie vol. II to kupuję koniecznie!!
Co do jakości to organoleptycznie dźwięk i obraz bardzo dobry. Ale faktycznie, obraz jest poddany kompresji. Nie widać tego gołym okiem ale średnia prędkość transmisji obrazu to 3-4 Mb/s (tylko w momentach gdy film jest czarno-biały7-8) a w normalnych wydaniach sięga 7-8 Mb/s. Dźwięk normalny jest 448 kb/s.
Ale ogólnie wydanie bardzo przyzwoite!!!
Czekam na II cz. za tydzień!
Wypas...Zawze chciałem mieć oba filmy na dvd i powinno się udać:D Ważne też dzięki komu...