nienawidze tego filmu
niewiem co ludzie widza w nim fajnego
think again........................... ;/
a ja nienawidzę takich głupich wypowiedzi nie podpartych ani jednym wartym uwagi argumentem.
żal.
Jakoś tak nie zauważyłem, żeby ktoś zwrócił uwagę na to co Tarrantino chciał ukazać w tym filmie. Jak dla mnie to przesadzona parodia dennej, głupawej sieczki filmów trzeciej klasy. Dlatego duży plus dla Kill Billa. Oceniłem film 9/10... a co! ^__^, tak samo jak drugą część chociaż pierwsza była lepsza ;]. Dlaczego dałem 9/10? Bo to jedyny, jak wspomniane w temacie "kiczowaty, denny i głupi", który mi się podoba, może i głupi, ale wolę obejrzeć to niż "kiczowaty, denny i głupi" do tego jeszcze niesmaczny Scary Movie. Szkoda że tak niewiele osób rozumie ten film... chociaż oglądając go pierwszy raz stwierdziłem, że jest beznadziejny... myliłem się ;].
I nie daję 9/10 ze względu na reżysera, mało mnie interesuje... a Pulp Fiction mnie nie zachwyciło ^_^. Ogólnie to znam tylko trzy filmy Tarrantino ;] Kill Bill, Kill Bill vol.2 i Pulp Fiction. Reżyser zrobił coś głupiego (w domyśle ten film), ale jednak... coś mnie do niego przyciąga ;].