film ogólnie sóper lecz jesili ta czarna mamba ( niewiem czemu przeciez była biała ) odcinała komuś rękę czy coś to ta krew leciała jak wodospad istny nawet skończona łamaga poznałaby że to jest kretyńska sztuczka
tak miało być!!!!
Nie wiem ile masz lat, ani jak bardzo znasz się na trochę starszym kinie, ale wiedz że Tarantino swoim Kill Bill złozy swoisty hołd tym wszytkim "tandetnym " filmom karate made in hongkong jakże popularnym w latach 70tych i 80 tych... Tryskające krew???no pewnie tak się kiedyś to pokazywało a Quentin bawi się tymi "kitowymi efektami specjalnymi"..pozdrawiam Dr E. Brown
hmm
tandetne to by bylo jak by krew nie tryskala - jak sie odcina glowe to tetnica wywala potok krwi nawet na 4 metry
Co do tandecizny filmow made in Honk Kong - nie wiem ile masz lat ani jak bardzo znasz sie na troche starszym kinie ale jesli widziales wiecej niz 1 filmow made in honk kong i innych to nie nazwiesz tego tandeta - tak samo tandeta mozna nazwac Amelie bedac mieszkancem np Jakkarty :) wiec zwazajcie na slowa moji krytycy
JA TYLKO CHCIALEM WTRACIC;) pozdr