PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33200}

Kill Bill

Kill Bill: Vol. 1
2003
7,4 384 tys. ocen
7,4 10 1 384495
7,9 92 krytyków
Kill Bill
powrót do forum filmu Kill Bill

badziew nieprawdopodobny: idiotyczna muzyka, dłużyzny, gdyby nie wprowadzenie, to nie wiadomo o co chodzi, cały czas jatka, krew sikająca jak z sikawki,ucięte głowy i ręce-bzdura do kwadratu. nie wiedomo, czy się śmaić z debilnego scenariusza, czy płakać nad chorą wizją człowieka bez pomysłu.

ocenił(a) film na 10
Astor

Sprawdź w słowniku słowo dno. Pod nim powinno być twoje nazwisko!

ocenił(a) film na 9
Astor

Możesz wiele o tym filmie mówić ale napewno nie to że muzyka jest idiotyczna . Bo muzyka w tym filmie to mistrzostwo . Wiec jeżeli uważasz że jest idiotyczna to musisz mieć gówniany słuch albo być tępym dresem słuchającym tylko techno . (Bez obrazy dla ludzi inteligentnych słuchających techno)

ocenił(a) film na 9
Astor

Totalne dno to ty jesteś. Prosty, jak cep cepie!!!!!!!

ocenił(a) film na 9
Astor

Muzyka jest genialna! Wielbicielu disco polo, gey-techno, dody i mandaryny!!!

ocenił(a) film na 8
Astor

Co do muzyki totalnie się nie zgadzam, bowiem jest jedyna w swoim rodzaju. Osobiście film mi się podobał, nie sposób było się przy nim nudzić, ale gusty są różne. Można zaakceptować niechęć do Kill Billa, jeśli jest ona sensowna, a nie jak tu ujęta pod słowem "dno".

Ase

No cóż, temat ogólnie straszliwie debilny, ale większość ripost do niego wcale nie jest lepsza. Także konkludując - wszyscy jesteście siebie warci ;)

ocenił(a) film na 8
Astor

O ile mi wiadomo, jest to temat o Kill Billu, a nie o użytkownikach. Bez takich tekstów, co?

Ase

Akurat nie o Tobie pisałem... A Ty oczywiście musiałeś wyskoczyć z "inteligentnym" stwierdzeniem. A ten temat ma tyle merytorycznie wspólnego z "KB", co ja z mózgiem :P
Muzyka z "KB" jest jak najbardziej dobra :)

ocenił(a) film na 9
Astor

"Ty sku**elu jeba*y z kucykiem" Ha ha ha ha !!!

ocenił(a) film na 10
Bloody_Hell

pierdolta się wszyscy którzy nie znacie się na kinie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!