Wszystkich, którzy cierpią na bezsenność zapraszamy na wyjątkowy seans klubu nocnych marków z pierwszą częścią przygód walecznej Komody. Emisja dziś o 23:35 na antenie Tv6.
pomyliłem się niżej XD
Zjadają kolacje ale tylko wieczorem xd OK ja rano zjadam kolacje, taki nawyk xd
Ten dom wygląda podobnie do tego domu z KVK albo z tego o tych robotach. Pod tym domem były jakieś podziemia itp.
Pewnie ten sam plan zdjęciowy wykorzystali w KvK. Jak zwykle coś tam pogmatwali z fabułą ale jest jakaś szczątkowa ciągłość.
Wiesz co powiedział Micheal Bay gdy ktoś go spytał 9 przy produkcji Armagedonu ) dlaczego nie nauczyć kosmonautów wiertnictwa a nie na odwrót? :)
Za co, przecież tylko napisałeś co ktoś powiedział. A Bay jak twórcy Fw - ma swoją wizję a inni STFU! xD
Wybaczcie net mi pada. Obejrzę, ale nic napisać się nie da, o skomentowaniu nie wspomnę. Dobrej nocy.
Jak byłam mała myślałam, że to baran z komodo i zastanawiałam się czemu nie są ciciate jak nasze barany xD
"Stwory zjadające ludzi - to może być niezła broń"
Na Florydzie wszyscy przechodzą malarię od której tylko trochę się puchnie? xD
Ehhh zombie... wyjaśnione jak w Birdemicku, to już mój pomysł na zombie w spidershark jest lepszy :/
W sumie spoko pomysł, dorzuciłbym do spidershark ale już musiałem ograniczyć sceny, nawet parodii Titanica nie zmieściło :(
Film miał być ''Komodo VS zombie'' gdzie zombie od śliny warna staje się ogromny i walczą na klaty i pięści! ( pięści tylko mega człowiek )
Co z tym zombie w koncu sie stało? Oglądam to na przemian z koncertem na tvp kultura i ominął mnie ten fakt :p