PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33908}
7,3 81 tys. ocen
7,3 10 1 81225
6,7 32 krytyków
Komornik
powrót do forum filmu Komornik

Jeden z najlepszych filmów polskich jakie oglądałem, nie jakiś gówniany scenariusz tylko film o czymś, aktorstwo bardzo dobrze, no co mogę powiedzieć tylko polecić i bardzo zachęcić do oglądniecie. No i niestety trzeba ubolewać że w rankingu Top 100 pl jest tak nisko, a jest to czołówka polskiego kina

ocenił(a) film na 7
CoCu

Moge sie poniekad zgodzic z toba , film wedlug mnie jest dobry , swietna rola Chyry.Po obejrzeniu tego filmu mozna wywnioskowac , ze bycie dobrym czlowiekiem wcale sie nie oplaca ( kiedy to wszyscy , ktorym pomogl dajac pieniadze wcale sie do tego nie przyznali na komisariacie ), oraz jak bardzo ludzie sa zaklamani i nie licza sie z zadnymi ludzkimi wartosciami. Film 7/10 jak dla mnie jedna z lepszych polskich produkcji.

ocenił(a) film na 9
CoCu

Ja uważam ten film za jeden z niewielu najlepszych polskich filmów.Człowiek któremu Maryja pokazała palec i powiedziała "hola hola zły człowieku oddaj ludziom co zabrałeś"Andrzej Chyra spisał się w tej roli świetnie ten film to taki okrutny obraz naszych czasów gdzie człowiek ma za nic wszystkich oprócz własnej du.. Ale wreszcie zrozumiał swój błąd i próbuje to naprawić ale ciężko mu to przychodzi.Moja ocena to 9/10.Polski kandydat do oscara!