PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33908}
7,3 81 tys. ocen
7,3 10 1 81227
6,8 25 krytyków
Komornik
powrót do forum filmu Komornik

Wstałem 1 w nocy, włączyłem TVP2 i czekałem na Komornika, czekałem godzinę, później 2, 3, 4 i się skończyło. A komornika jak nie było, tak nie ma. Czemu może mi to ktoś wyjaśnić. A na Filmwebie reklamy. Komornik - Polski kandydant do Oscara.

Future

Polski kandydat do Oscara, który nie dostał nominacji :)

Dreamerin

Nio na oficjalnej stronce Komornika tesj jest napisa ze jest nominowany tu macie dowód ! :) http://images3.fotosik.pl/33/cg57u420nao0igsf.jpg [images3.fotosik.pl/33/c ...]

Manio

W USA na promocję Komornika wydano 100 tysięcy dolarów. Ale co tam, można było sie spodziewać tego, przecież to POLSKA. Na filmwebie też była taka reklama, polski kandydat do Oscara.

Future

jest to jedyny polski film, który Polska zdecydowała się wysłać. był naszym kandydatem, ale nie zakwalifikował się i nie dostał nominacji.

tak mi się wydaje...

ocenił(a) film na 8
daw1d

Dajcie sobie spokój z oskarami.

Lepiej zainwestowac taka kasę w film obiecującego reżysera albo takiego który coś pokazał już bo za chwilę nasi reżyserzy, scenarzyści będą kapustę na targu sprzedawać a nie zajmować się sztuką, czasem bardziej czasem mniej komercyjną.

Kasa na promocję oskarową jest kompletnie stracona. Kandydatów x-dziesiąt -nominacji nie pamietam - 6? które mogą zrobić filmowi reklamę.

OK takie 100tyś to sobie można wydawać jak się ma meloniki na kolejne produkcje a nie potem przez rok niedojadać.
Promujmy się najpierw na rynku europejskim a nie bielizne sprzedajemy żeby nas hameryka zauważyła.