PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33908}
7,3 81 tys. ocen
7,3 10 1 81225
6,7 32 krytyków
Komornik
powrót do forum filmu Komornik

Naciągany i przesadzony nie do oglądałem bo mnie znudził... Więcej szumu niż jest tego wart!

ocenił(a) film na 5
patryk_B

Skoro film był taki naciągany i przesadzony i nie dooglądałeś go jeszcze to jak możesz dać 5 ?! Widzę, ze realia oceniania nie są Ci znane, skoro za film Twoim zdaniem beznadziejny dajesz 5 to aż boję się spojrzeć w Twoje poprzednie oceny. Film mógł Ci się nie podobać ale Twoja ocena tego nie odzwierciedla. Zastanów się następnym razem albo co piszesz, albo jak oceniasz !

ocenił(a) film na 5
Bercikk96

A co ja napisałem, że był beznadziejny? nie napisałem że mnie znudził i że nie dokończyłem (z nudów) a dałem 5 bo moim zdaniem jest średni matole!

ocenił(a) film na 5
patryk_B

' nie do ogladałem bo mnie znudził " czyli nie obejrzałeś do końca idioto .Patrz co piszesz i czy robisz to z sensem. Twoje obie wypowiedzi mijają się z jakąkolwiek logika.

ocenił(a) film na 5
Bercikk96

Ale co ma to ze nie dokończyłem z tym ze moim zdaniem jest sredni? Wiekszosc obejrzalem jakies 75% filmu. A poza tym ch*** ci do moich wypowiedzi i ocen!

ocenił(a) film na 5
patryk_B

Ch*** to Ci na imię drogie dziecko :)

ocenił(a) film na 5
Bercikk96

Dziecko? zapewne starszy jestem od ciebie wnioskuje po nicku 96 to co 17 lat masz? No to ja troche więcej :P

ocenił(a) film na 5
patryk_B

No to w takim razie jestem od Ciebie o wiele mądrzejszy, spinko internetowa :)

ocenił(a) film na 5
Bercikk96

No właśnie widzę gimbusie.

ocenił(a) film na 5
patryk_B

Twoja " inteligencja " niczego nie przerasta :) Spinacz ma ból dupy, że ktoś młodszy jest mądrzejszy od niego :)

ocenił(a) film na 5
Bercikk96

Skora tak sądzisz to ja tego już nie skomentuję żyj sobie w tej świadomości jaki ty jesteś mądry. Powodzenia w życiu...

ocenił(a) film na 5
patryk_B

Nie potrzebne mi Twoje życzenia, wszystko czego pragnę to mam :)