Zakładam, że szwaby znów robią jakieś wygibasy aby się wybielać ? Bo nie rozumiem na czym innym miałaby polegać krytyka ów filmu.
Nie oglądałem tego filmu. A mam możliwość obejrzeć go na C+. Chciałem dowiedzieć się na czym polega jego krytyka z twojej strony ? Nie sądzę aby ona dotyczyła kwestii technicznych filmu (albo jak ktoś wyżej napisał, ma problem z tym, że aktor grający Haydricha nie miał 191 cm). O chęci wybielania się przez szwabów już wspomniałem, więc może z drugiej strony, może w tym filmie szwaby ochoczo przyznają się do tego co żydki od lat propagują na cały świat i na tym polega bełkot ? Nie zdziwiłbym się gdyby żydki wszystko zawyżały. A może żaden żyd nie zginął, może nie było 2 wojny ? Tym bardziej tej konferencji...W sumie tak, nic nie wiem o tym co tam się działo, musiałbym tam być aby coś wiedzieć. I na tym polega moja mądrość, że potrafię to powiedzieć. Przepraszam za pajaca.
Musiałbyś też polecieć na księżyc żeby zobaczyć czy faktycznie jest tam amerykańska flaga
Na twoim miejscu bym się do mnie w tymi słowami nie zwracał, bo "trza" będzie Cię usunąć.