PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=108083}

Królestwo niebieskie

Kingdom of Heaven
2005
7,2 178 tys. ocen
7,2 10 1 177773
6,4 33 krytyków
Królestwo niebieskie
powrót do forum filmu Królestwo niebieskie

a widziałem prawie wszystkie jego filmy i nie jestem głuchy. Wogóle oglądam film... film się skończył... i ja sobie myślę "Gdzie się podział Edward" i dopiero tutaj na forum ludzie mnie oświecili że Edas to ten z maską. Ja nie wierzę w to że to Norton był.. jakaś teoria spiskowa?

michal_mm1

hehe mozesz mi wierzyc ze to byl on, bo sa co najmniej 2 jego zdjecia z planu[bez maski], a w dodatkach do wersji rezyserskiej jest smieszna scena kiedy kreca pierwsza rozmowe Baliana z krolem ale co chwila ich dialog jest przerywany przez piski pawii:D:D:D w pewnym momencie Edward podnosi glowe i pyta zdziwiony "what IS that" i to na 100% jest jego glos--z tego wniosek ze co jak co ale do ROZMOW Z PLANU raczej by glosu nie podkladali;D

inna sprawa ze w wersji kinowej glos krola zostal troche obrobiony, natomiast w DC bardzo wyraxnie slychac ze raczej nic z nim nie robili, brzmi bardziej ostro i latwiej poznac nortonowski akcent

msgamgee

Szkoda ze na youtube nikt nie umieścił tego filmiku gdzie to Edward wkurza się na pawia bo z chęcią bym obejrzał. Może kiedyś dorwę dvd.

michal_mm1

musze cie zmartwic bo w polskim wydaniu nie ma tych dodatkow...i nie tylko tych: nie ma ŻADNYCH!

michal_mm1

jak mogles nie rozpoznac jego glosu skoro widziales prawie wszystkie filmy z udzialem nortona. chyba widziales te filmy bez fonii co? haha

Jonczyq

Nie no filmy były z fonią ale nie powiesz mi że głos/sposób mówienia Nortona z "Królestwa Niebieskiego" jest taki sam jak w np. "Fight Clubie"...