aktor młodszego pokolenia - Bloom, jako krzyżowiec. Znowu Zimmer - ile można? Uspokaja mnie tylko nieco osoba reżysera - Scott tematu chyba zepsuć nie powinien. Pożyjemy, zobaczymy. Mam nadzieję, że sceny batalistyczne w niczym nie ustąpią tym z "Gladiatora" lub "Troi".
Hans Zimmer robi muzykę włąśnie dlatego, że Scott jest reżyserem. Jeśli pan/pani by zauważyła, to współpracują ze sobą bez przerwy od Gladiatora
Za Bloomem nie przepadam Scott chyba kichy niezrobi a niczaje co masz do Hansa Zimmera jest on chyba najlepszym kompozytorem w historii kinematografii moim zdaniem nawet John Williams niema takiego czuja do muzyki jak on teraz druga sprawa Sceny Batalistyczne w gladiatorze były ekstra zgadzam się, ale w Troi gorzej niż żenada w tym filmie nic niebyło dobrego taka sama kicha jak Król Atrur
hmmm nie wiem, ale ja na końcowych napisach zwiastunu nie widzialem nazwiska Zimmera jako kompozytora muzyki tylko Harry'ego Gregson'a Williamsa :| ale tak, czy siak czekam na film z niecierpliwością :]
no fakt bloom jakos sie nie sprawdza w mega prosukcjach ale w piratach mi sie podobal;P zobaczymy co sie da zrobic moze scott cos z niego wyciagnie w koncu to pozadny facet i niedalby sobie spiepszyc filmu nie?
Na szczęście Hans Zimmer nie skomponuje muzyki do tego filmu....i tak ma chłopak sporo roboty.....niech się nieprzemęcza za bardzo!! Gdyby rzadziej komponował to by mu wyszło na plus - byłby bardziej ceniony.