PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=6883}

Królowa Margot

La reine Margot
1994
7,3 19 tys. ocen
7,3 10 1 18912
7,6 13 krytyków
Królowa Margot
powrót do forum filmu Królowa Margot

Niezly, ale 

ocenił(a) film na 6

Troche przesadzony, zbyt okrutny, przepelniony scenami krwi i sexu

ocenił(a) film na 10
seynate

Prawie.Raczej skromny niż przesadzony .To właśnie oddaje widzowi wyobrażenie tamtych dramatycznych chwil....

ocenił(a) film na 10
seynate

To zaważa na ocenie maksymalnej ,nie licząc wręcz perfekcyjnie zagranych ról kobiecych od napisów początku i końca!
I co za kobiety!

ocenił(a) film na 10
seynate

nie zgadzam się z twoją opinią

ocenił(a) film na 9
seynate

no, niestety, tak to wtedy wyglądało. a nawet jeszcze gorzej. jeżeli kogoś takowe sceny rażą nie powinien oglądać filmów o takiej tematyce.

ocenił(a) film na 10
seynate

Barbie! Zostań przy swoim Disneyu.

ocenił(a) film na 6
pazurrr1501

No jak milo, ze ktos potrafi zrozumiec, ze mozna miec jednak inne zdanie.

ocenił(a) film na 10
seynate

Cieszę się, że Ci miło. W filmach nie ma być tak, jak było, tylko słodko, przyjemnie. I bez seksu. I bez krwi. Prawda? Rzeź hugenotów w kolorze róż byłaby ok, no nie? A robienie dzieci to trzymanie się za rączki. Zresztą w przeszłości nie było seksu, wszystkich naszych pra- pra- znaleziono w kapuście. Ciebie też.

ocenił(a) film na 6
pazurrr1501

Jezeli tak myslisz, to twoja sprawa. Z takimi pogladami tez jestem w stanie cie tolerowac. Ale czas moze juz dojrzec, pomysl o tym

ocenił(a) film na 10
seynate

A teraz się ubawiłem! Dzięki :)
Popracuj nad net-etykietą, gdyż Twoja wypowiedź świadczy o poważnych brakach w kulturze osobistej.

ocenił(a) film na 6
pazurrr1501

I kto to mowi: ( czy pisze) :-)
Ale pomysle, dzieki za wskazowke

seynate

pazurrr1501 - szkoda że jesteś ślepy i nie odróżniasz epatowania okrucieństwem i wyuzdaniem od wyrażania tego samego w mniej wulgarny i prymitywny sposób.
Z całego serca Ci współczuję, fakt... warto już wydorośleć.

ocenił(a) film na 9
seynate

Przeciwnie! Film opowiada o jednej z największych masakr w historii Francji, która pochłonęła ok 20 tys. osób.
Bratobójstwie w rodzinie królewskiej. Myślę, ze to jest namiastka rzeczywistości...

ocenił(a) film na 10
seynate

wracaj lepiej do swoich bajeczek z hobbitami