Prawie.Raczej skromny niż przesadzony .To właśnie oddaje widzowi wyobrażenie tamtych dramatycznych chwil....
To zaważa na ocenie maksymalnej ,nie licząc wręcz perfekcyjnie zagranych ról kobiecych od napisów początku i końca!
I co za kobiety!
no, niestety, tak to wtedy wyglądało. a nawet jeszcze gorzej. jeżeli kogoś takowe sceny rażą nie powinien oglądać filmów o takiej tematyce.
Cieszę się, że Ci miło. W filmach nie ma być tak, jak było, tylko słodko, przyjemnie. I bez seksu. I bez krwi. Prawda? Rzeź hugenotów w kolorze róż byłaby ok, no nie? A robienie dzieci to trzymanie się za rączki. Zresztą w przeszłości nie było seksu, wszystkich naszych pra- pra- znaleziono w kapuście. Ciebie też.
Jezeli tak myslisz, to twoja sprawa. Z takimi pogladami tez jestem w stanie cie tolerowac. Ale czas moze juz dojrzec, pomysl o tym
A teraz się ubawiłem! Dzięki :)
Popracuj nad net-etykietą, gdyż Twoja wypowiedź świadczy o poważnych brakach w kulturze osobistej.
pazurrr1501 - szkoda że jesteś ślepy i nie odróżniasz epatowania okrucieństwem i wyuzdaniem od wyrażania tego samego w mniej wulgarny i prymitywny sposób.
Z całego serca Ci współczuję, fakt... warto już wydorośleć.
Przeciwnie! Film opowiada o jednej z największych masakr w historii Francji, która pochłonęła ok 20 tys. osób.
Bratobójstwie w rodzinie królewskiej. Myślę, ze to jest namiastka rzeczywistości...