PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=6883}

Królowa Margot

La reine Margot
1994
7,3 19 tys. ocen
7,3 10 1 18912
7,6 13 krytyków
Królowa Margot
powrót do forum filmu Królowa Margot

wersja reżyserska!

użytkownik usunięty

czy ktoś wie jak zdobyc normalną 162minutową wersję filmu(zawsze puszczano ją w telewizji)? niestety na DVD można kupic tylko amerykańską okrojoną wersję,to samo przy ściąganiu.to profanacja kroic taki film po to aby mogli go zobaczyc amerykańscy bigoci i kretyni,tym bardziej,że i tak go nie będą oglądac a inteligentni amerykanie z chęcią by obejrzeli normalną wersję

użytkownik usunięty

dokładnie... ja też mam dvd i brakuje mi kilku - istotnych moim zdaniem - scen, kóre zapamietałam z telwizji, a które to robią największe wrażenie...

Założyłam nowy temat ale jest późno i mam to samo pytanie bo miałam kiedyś na kasecie z tv ale niestety ciągłe oglądanie ją trochę zmieliło a na DVD brakuje końcówki to na pewno i według mnie początek jest inny.Ale zauważyłam też że zmienił się wydawca i być może nowy producent uznał że taka wersja będzie lepsza Sory za nowy temat Pozdrawiam

ocenił(a) film na 9
MorganaBlackcat

Nowy wydawca? To jest nadzieja. Czekam z utęsknieniem. Brakuje około 250 głosów, aby film wszedł na ranking filmweb. Może przesadzam, ale wydaje mi się, że filmy z rankingu filmwebu (zwłaszcza pierwsza 100) mają większą szansę na reedycję. Zachęcajcie znajomych do głosowania.