PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=190315}

Kronika opętania

The Possession
2012
6,0 49 tys. ocen
6,0 10 1 48808
5,1 8 krytyków
Kronika opętania
powrót do forum filmu Kronika opętania

film byłby dobry, gdyby nie występowali tam Żydzi. Moim zdaniem ich postacie strasznie niszczyły nastrój filmu. Wszystkie sceny z Żydami to sceny komedii, nie horroru. Poza tym kaleczenie polszczyzny przez skrzynkę było przykre.

ocenił(a) film na 3
rikiitiki

goń się antysemito :/!!!!!!!

wild_wolf

lubię to :P

SzymonekJR

to wek do izraela,i tyle.

schfyo

a żebyś wiedział pier.... antysemito ... kolejny który w dupie był gó...no widział ale żydów to nienawidzi chociaż w sumie sam nie wie czemu

SzymonekJR

za toi ty pierdoło widziałeś na bank wszystko więc wracaj do tel aviwu bydlaku pejsaty.

schfyo

jeżeli już to Jerozolimy ... żydzi widzą stolice w Jerozolimie ... nie w Tel Avivie .... ale co Ty o tym możesz wiedzieć w TRWAM o tym nie mówią

SzymonekJR

do tel aviwu a nie jeszcze sobie będziesz moshe wybierał XD

schfyo

aleś ty zabawny ... masz ubaw jakbyś brzozy sadził ...

SzymonekJR

brzozę to ty w d...ie chowasz buraczku.myślisz że jak ktoś nie lubi żydów to musi być zwolennikiem pisowskich teoriiXDXD żałosny czosnkożerco won ci powiedziałem XD

schfyo

... ehh won ... jeszcze muke główką mi zrób jak miłośnicy stroju sportowego "adiodos", myślisz że siedząc przed monitorem komputera możesz w jakikolwiek sposób mi zagrozić lub do czegokolwiek zmusić ?

SzymonekJR

ja ci nie grożę półgłówku,a jedynie wskazuję (sugeruję) gdzie twoje miejsce XD

schfyo

won to sugestia miejsca ?... to sugestia tego gdzie nie ma dla mnie miejsca, na Boga jak można nie wiedzieć co się chce zasugerować ?

Poza tym wiesz, fajnie jest wrócić z uczelni i wiedzieć że gdzieś tam na zagranicznych złączach czeka ktoś kto sam nie wie czego chce ale bardzo mocno tego chce, odpisać mu, i wiedzieć że zrobiło się coś dobrego :P

SzymonekJR

won-ze wskazaniem miejsca tłumoku ,i takie coś jeszcze wysmaruje że "uczelnia"..

schfyo

rzeczy nazywa się po imieniu
uczelnia jest uczelnią
mój obrazek to avatar
a Ty jesteś hejterem
taki porządek rzeczy :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
schfyo

a Ty taki bystry i porywczy, prawie jak Kevin sam w domu :) wiesz istnieje teoria ze Ci co nienawidzą gejów, sami mają problem z swoją orientacją, jeżeli Ty tak nienawidzisz żydów może idź do kościoła ? daj na tace ? obroń jakiś krzyż

SzymonekJR

Porywczy nie jestem,bystry jestem (a od ciebie) bystrzejszy na pewno mośku.Jesteś jak stare ksero powielające jakieś bzdury,rad od takiego marnego geja (bo przecież identyfikujesz się z tęczową rewolucją) nie potrzebuję.Musisz być straszną żałosną ciotą...:(

schfyo

brak argumentów zaczyna się agresja :D

SzymonekJR

to nie agresja,argumenty na moje-won-podsunąłeś sam,żałosny jesteś nawet w dyskusji,i tak jak napisałem powyżej nie dyskutuję z żydostwem.

schfyo

wyzywanie mnie, i próba pogonienia .... więcej byś osiągnął rzucając kamykami w pędzącą lokomotywę, ale wracając do tematu, wyzywanie mnie i próba pogonienia jest właśnie agresją, słowną ale zawsze

SzymonekJR

ciebie to chyba biją na podwórku...zresztą nie dziwię się...

ocenił(a) film na 3
rikiitiki

To, że Żydzi tam występowali, nie miało totalnie znaczenia, ani nie zaszkodziło, ani nie pomogło temu filmowi.
Film nudny tak, że aż się bałem, czy się skończy.
Film raczej zabawny niż straszny, raczej parodia horroru niż on sam, do komedii mu daleko, chociaż chwilami bawił (może żenował) . Kanada nie rozczarowuje w swojej kinematografii...
Szkoda czasu na ocenę, nie mówiąc o oglądaniu!

rikiitiki

pozdro przygłupie że Dybuk to demon żydowski. jeśli chcesz rzucać antysemickie teksty to najpierw do edukuj się i odpuść sobie filmy które samą nawet tematyką cię przerastają Oo.

Frankieestein713

To demony te mają obywatelstwo?

derro

podania, legendy, mity...każdy naród ma swoje.
usiłowałeś być zabawny? nie wyszło

rikiitiki

popieram.

ocenił(a) film na 7
rikiitiki

Mysle, ze własnie taki mieli zamiar robiąc ten film. głupio by wyszło gdyby pudełko zaczęło gadac po angielsku kiedy oni wyraznie mowili ze pochodzi z europy, dokładniej z ziem polskich o ile dobrze pamietam. A propo głos z pudełka totalnie mnie rozłożył, myslałam ze padne;D Do tego jeszcze cały seans uświetniła mi jedna młoda dama, która siedziała na drugim koncu sali kinowej a potrafiła przekrzyczeć film. Wrzeszczała dokładnie w momentach gdy cos wyskakiwało z ekranu. to sie nazywa double surround ;D pewnie sobie jaja robiła, nie wiem, ale z nią był ubaw po pachy ;D ogólnie film mi sie podobał, nie był najwyzszych lotów ale tez nie najgorszy.

ocenił(a) film na 4
rikiitiki

Nie znoszę Żydów bo obecnie zachowują się identycznie jak niemcy w drugiej wojnie (nie mówiąc już o tym ,że gdyby nawet cały świat ich pokochał zrobiliby wszystko żeby było odwrotnie ponieważ doktryna ich państwa opiera się na walce z antysemitami i zastraszaniu swojego społeczeństwa) ale powiedzmy sobie otwarcie ,że o wiele gorsi są Wizygoci i pająki.