PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=190315}

Kronika opętania

The Possession
2012
6,0 49 tys. ocen
6,0 10 1 48808
5,1 8 krytyków
Kronika opętania
powrót do forum filmu Kronika opętania

Nie wiedziałem że szatan mówi po Polsku i jest żydem....Autorzy tego filmu przegięli...dziwię się że nota dyplomatyczna nie została wysłana przez nasze władze do autorów tego filmu......Film nie jest straszny ani przerażający....Film można obejrzeć ale jak ktoś się spodziewa wysokiej rangi horroru to się bardzo zawiedzie

ocenił(a) film na 9
atol23

Bzdura, jak każdy post twojego autorstwa.

eternal_champion

Bujaj wrotki dzieciaku to jest moja opinia i możesz się z nią nie zgadzać......Szatan gadający w pudełku po Polsku i jest Żydem.....nie wiem czy się śmiać czy płakać z tego....film przeciętny dla mnie szału nie zrobił ale jak ktoś ogląda filmy typu "nic się nie dzieje na statku płyniemy dalej". To go przerazi śmieszne opętanie dziewczynki......Nie rozmawiam już więcej ze zdrajcami narodu którzy zdradzili swój kraj dla innego....siedź i pleć w tej swojej Walii pierdoły...ale od mojej opinii spadaj....

ocenił(a) film na 9
atol23

"możesz się z nią nie zgadzać" - ale niestety przez przypadek zmuszony byłem ją przeczytać
"Szatan gadający w pudełku po Polsku i jest Żydem" - demon to raz, a dwa co to przeszkadza, wolałbyś albański?
" śmieszne opętanie dziewczynki" - myślę, że raczej ty jesteś opętany, pisząc te wszystkie bzdety i nabijając posty na drugim koncie
"ale od mojej opinii spadaj...." - internet tak nie funkcjonuje - bierzesz w tym swój udział, to się licz, że inni będą cię wyśmiewać za te kretynizmy, które mógłbyś zachować dla siebie
"Nie rozmawiam już więcej ze zdrajcami narodu którzy zdradzili swój kraj dla innego" - no comments

eternal_champion

1. Ja też masz taki sam problem twoje wypociny muszę czytać........
2.Dla mnie gadający szatan po Polsku w żydowskiej skrzynce jest to pogarda i kpina reżysera z naszego narodu.........
3.Opętanie dziewczynki było śmieszne - ona momentami zachowywała się jakby miała migrenę niż opętanie......
4.To jest moja opinia i tylko moja a ty jako kulturalny Polak na emigracji zaakceptowałbyś to a nie wdawał się ze mną w polemikę wypisując bzdury.
5.Zdrada to zawsze zdrada....a narodu najbardziej boli.....

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
atol23

Ktoś tu jest przewrażliwiony. Skrzynka z Polski - po polsku gadał, do przyjęcia. Jeśli u Ciebie tak wygląda migrena, to nie mam więcej pytań.
Żałosne jest to, że masz odwagę rzucić opinię (o jej poziomie się nie wypowiadam), żądasz, żeby ją zaakceptować, a sam jeździsz po kimś, kto się z Tobą nie zgadza.
W której jaskini chowają się takie trole?

ocenił(a) film na 6
atol23

to, że szatan mówi po polsku też mnie akurat zaskoczyło, ale to, że jest żydem już niezbyt

lord_slayer

To chyba do mnie :D ale nie zniżę się do jego poziomu i pozostawię to bez komentarza.

Origami88

Jak mogłem do ciebie napisać jak ciebie chwaliłem ze zgadzam się z twoim komentarzem@lord_slayer. @ origami88 najlepiej zamilcz będzie lepiej. A tak po za tym czemu nie czytacie ze zrozumieniem, widzę, że w społeczeństwie problem z tym...........

atol23

Nawet na posta nie potrafisz poprawnie odpowiedzieć, żal. Z takimi tekstami to możesz wyskoczyć do kolegów z klasy, może któryś przemówiłby do rozumu za pomocą silnego kopa w 4 litery. Co do reszty bzdur się nie wypowiadam, bo szkoda czasu. Chyba śmieszny jesteś, jeśli myślisz, że będę pisać per pan do kogoś, kto się wypowiada na takim poziomie jak ty (bo już nawet na "T" nie zasługujesz). Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 4
Origami88

Daj spokój, jakieś 12 letnie dziecko dobrało się do komputera i myśli, że jest królem sieci. Przy odrobinie szczęścia jak dorośnie to zmądrzeje i będzie mu wstyd takich akcji.
Swoją drogą to zdziwienie, że demon WYWODZĄCY SIĘ Z POLSKI, w dodatku mówiąc prawdopodobnie do Polki mówi po Polsku. I w dodatku demon wywodzący się z żydowskiej mitologii jest żydowski... Co za szok!
Wstyd mi czasem, że w tym kraju mieszkają tacy ludzie jak autor tematu.