Ten polski głos z pudełka rozwala. Ogólnie jak dla mnie straszniieee przeciętny ni du się bać ni tu jakieś przemyślenia.. może to ja mam zbyt wielkie wymagania albo dość krytycznie podchodzę no ale dupy (według mojej opinii ) nie urywa ;(
SPOILER. Mnie także ten polski głos powalił, zwłaszcza tekst "czy mogę zamieszkać w Ciebie?!" i ta piosenka czy co to było na koniec?
MOZECIE SOBIE PISAC ZE FILM OKLEPANY LUB PRZECIETNY ALE NIE ODBIERZECIE MU KLIMATU I SWIETNEJ MUZYKI W TLE FILMU... I TAK JAK PISALISCIE WYZEJ DEMON Z POLSKI DODAL KLIMATU... JEST TO CHYBA JEDYNY HORROR AMERYKANSKI GDZIE DEMON JEST 100%POLAKIEM... A JESLI PODOBA SIE WAM KLIMAT FILMOW Z ZYDOWSKIM DEMONEM-DYBUKIEM TO KONIECZNIE WLACZCIE SOBIE"NIENARODZONY"BO TAM TEN SAM TEMAT JEST PORUSZONY
Nienarodzonego widziałam wcześniej. Chyba bardziej mi się podobał pod względem fabuły, ciekawie zgrana historia z nawiązaniem do obozów koncentracyjnych i ta przerażająca myśl, że naprawdę robili tam eksperymenty, nie tylko na bliźniętach, o wiele gorsze niż wspomniane w filmie nadaje jakiegoś charakteru rzeczywistej grozy, ale no mówię, wykonanie i klimat reszty nieco słabe.
Przykro mi, ale to był żydowski demon, co wyklucza, że "DEMON JEST 100%POLAKIEM..." :P
A tak na marginesie to Amerykanie już wykorzystali Polską mowę w filmach np. w filmie "Miasto Aniołów" gdzie występował Nicolas Cage. Pod koniec filmu kiedy ma już skoczyć to w tle słychać modlitwę "Zdrowaś Maryjo" Pozdrawiam :)
polskie pochodzenie (chodzi np. o zamieszkanie terenu Polski), nie oznacza, że ktoś był Polakiem :P
jeżeli ojciec niemiec i matka niemka mieszkają w Polsce i mają dziecko które się urodziło w Polsce to nie możemy powiedzieć ze to dziecko jest Niemcem Polskiego pochodzienia ;) Chodzi o krew a nie gdzie się kto urodził :) Dam Ci lepszy przykład zamiast Niemców niech będą murzyni :D Pozdro :)
powiedziałem na przykład :P nie ma co się sprzeczać, bo ja tylko mówiłem o tym, że ktoś pochodzenia polskiego nie może być "100% POLAKIEM" ;)