PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=108254}

Kruk 4

The Crow: Wicked Prayer
2005
4,6 5,2 tys. ocen
4,6 10 1 5200
1,8 5 krytyków
Kruk 4
powrót do forum filmu Kruk 4

Nie polecam tego filmu!! Film był okropny, nie byłam w stanie oglądnąc tego filmu do
samego końca. Najgorsza częśc ze wszystkich o kruku. Trzecią jeszcze się nawet jako tako
dało oglądnąc, chociaż też nie była rewelacyjna, za to druga jest na prawdę świetna! A Kruk
jedynka to już rewelacja - najjjjjlepsza!! <to oczywiście moje zdanie :))>

ocenił(a) film na 4
katarzynkatn

Moim zdaniem trzecia część była najgorsza, ale ta też fatalna. Powinni poprzestać na dwójce, dwie kolejne mogą co najwyżej uchodzić za parodie Kruka.

ocenił(a) film na 3
katarzynkatn

Zgadzam się. Pierwsza i druga część - cuda, pod każdym względem. Trójka nie najgorsza choć zdecydowanie słabsza od poprzednich a o czwórce szkoda gadać. Wynudziłam się przez cały film. Słaba historia, dialogi. Jedyne co najlepsze to chyba kostium i makijaż Cuervo.

katarzynkatn

Najlepsza część "Kruka" to ta, z Brandon'em Lee. Reszta to marne kopie. I o ile 2 ujdzie, to reszta to totalne pomyłki. A 4 część przebija już wszystko, począwszy od scenariusza. Koszmarne dialogi, drewniana i sztuczna gra aktorów , brak klimatu jakiegokolwiek. Pomyłki w obsadzie filmu. Nie da się tego filmu oglądać, po prostu nie da. Szkoda że nie ma minusowych ocen.1/10

katarzynkatn

Uwielbiam film Kruk. Wszystkie części, prócz tej. Nudna, tyle powiem. Najbardziej spodobała mi się część : Kruk: Zbawienie. : )