... nawet ze względu na Ciebie:D Nudy, zero napięcia, zero klimatu... Ludzie nie okazywali zdziwienia w tych momentach kiedy (wg. mnie) powinni... Powiem tak jak powiedziałaby moja babcia: BZDURY TAKIE ŻE HEJ he he i te oczy wycięte z oczodołów eee...
narawde nikomu sie nie podobal ten film??? jak dla mnie był całkiem niezły! Ja tam uwielbiam wszystskie części kruka.... tą też!!
Niestety, Eddie mnie zawiódł... Dlaczego zgodził się na odegranie głównej roli w takim syfiastym filmie? Ech, w T2 był genialny, potem był już tylko niezły, a teraz jest... żałosny...
Według mnie w wielu filmach był genialny, ale nie były one takimi hitami jak Terminator 2... No, ale teraz to naprawde nie rozumiem... czy aktorzy nie widzą, że film w którym mają zagrać będzie ostatnim ścierwem? Może Eddie zrobił to dla kasy? Jeśli miał problemy z alkoholem i narkotykami i ludzie nie chcieli z nim pracować to mógł nie mieć po prostu wyboru.
No mnie niestety nie zawiódł, może ten film nie był od początku do końca świetny, ale nie był też od początku do końca żenujący.
Skorpena, wcześniej uważałaś, że uwielbiasz ten film... czyżbyś obejrzała go jeszcze raz? He he oczywiście żartuje
WILLIAMA.. LUBIE TEN FILM, BO LUBIE WSZYSTKIE CZESCI KRUKA, KAZDA: PIERWSZA, DRUGA TRZECIA... WSZYSTKIE! I CZWARTA TEZ! NIE POWIEM ZE BYLA NAJLEPSZA, ALE I TAK JA UWIELBIAM, BO TO JEDNAK KRUK!!
Rozumiem cię. Też jestem fanką Kruka. Mało tego, kiedy rozmawiam z innymi fanami serii cały czas czuję się jak jakiś mutant albo jeszcze coś gorszego. Kiedy mówię, że lubię wszystkie części, a także serial, ludzie patrzą na mnie jak na UFO;) Cóż, miejy nadzieję, że część 5 będzie na tyle dobra, że pokaże całemu światu niedowiarków, że z Kruka nie można się śmiać;) Wyobrażasz sobie nowego Kruka , na którego tłumy walą do kin, a krytycy rozpisują się o nim jako o arcydziele? cóż... Miło by było. A narazie musimy znosić zgryźliwe uwagi "znawców kina";)
Kruk IV - Jak dla mnie bardzo dobry film :P pare rzeczy bym zmienił typu dialogi , ceremonia przyjścia Lucyfera była żałosna. Ale ten film cała seria ma dla mnie pare ważnych czynników tematycznych dla których uwielbiam Kruka : nieśmiertelną miłośc , zemste , religie. A dla mnie Furlong zagrał bardzo dobrze tak dla mnie powinien wyglądac Kruk zagubiony , niepewny, przygaszony ... nieśmiertelny.