zamiast tego wytworu, wszystkie czesci oprócz jedynki to porażka, jeszcze dwojke i trójke da się oglądnąć do końca
Część 1 jest przecież bardzo często puszczana przez stację TV4. Dają tam też właśnie chyba część 2 i 3 ale już nie pamiętam.
ja też obejrzę, ale tylko po to aby ocenić i porównać z resztą :D, a jedynkę to mam na płycie, to wiadome :D
sami sobie krzywde robicie ale... ostrzegalem xD...
mimo fatalnej kopii polecam "The Crow Workprint" - 2 godziny i 2 minuty czyli rozszerzona edycja jedynej slusznej czesci...
już sobie krzywdę zrobiłem, ten film jest po prostu tandetny(jeszcze się nie skończył) ale dialogi są drętwe, wszystkie schematy są powielane. Nie polecam :D
zdecydowanie się zgodzę z przedmówcą. film jest D_O D_U_P_Y !!!
nawet argumenty niepotrzebne, wystarczy pooglądać przez 10 minut...
Kicz nie z tej ziemi! :D Już pomijam, że fabuła mega wtórna... ale ci "sataniści" to masakra. :D
Takie szarganie wizerunku pierwowzoru powinno być karane. Twórców tego "czegoś" powinno się publicznie wychłostać, żeby im więcej nie przychodziło do głów kręcenie kolejnych części...
Dla mnie, podobnie jak dla większości osób które znam, "Kruk" jest (i pozostanie) tylko jeden - ten PIERWSZY...