Nawet całkiem spoko film,lubię jak grupa nastolatków wyjeżdża gdzieś w odludne
miejsce,piją,ćpają a później ich jakieś świry mordują;D,aha i jeszcze na plus cycuchy były;P,ja
go oceniam 7/10 i polecam;)
Ale chyba jako komedia. Też oglądałem właśnie wczoraj na FILMBOX ten film i myślałem że to będzie świetny film a tu zwykła amatorszczyzna. gra aktorska słaba (ale czego się spodziewać po takim filmie), jakość filmu słaba (jak budżet filmu słaby to kamera słaba) i ogólnie strachy na wróble bardziej śmieszyły niż straszyły, a najlepsza była eksplozja na końcu pewnie robiona w paint. Na plus mogę dać że świetnie się na nim bawiłem, zwłaszcza mnie bawiła głupota bohaterów i ich dialogi. 2/10.
Właściwie to - niestety - ciężko ten film nazwać nawet komedią. W takich filmach ważne jest żeby twórcy niski budżet nadrobili za pomocą ciekawych pomysłów. Nie trzeba dużej kasy żeby umiejętnie przestraszyć, zaszokować albo rozbawić widza. "Krwawe żniwa" są niestety mdłe, nudne i tanie. Z trudem dotrwałem do końca.
Dajcie tytuły podobnych filmów z taką fabułą, że kilku znajomych wyjeżdża gdzieś i sie coś tam dzieje, coś jak piątek 13 itp.
taka juz rola slasherow , sa niskobudzetowe , beznadziejni aktorzy , prosta fabula , prawie w kazdym to samo ale za to je lubie i ogladam je zazwyczaj jednym tchem , nigdy sie na nich nie nudze pomimo tego ze po 30 minutach wiadomo juz kto przezyje (pomocna , dobra , mądra osoba ) a kto umrze (cwaniacy , twardziele itd) tak więc naciągane 8/10
Tez lubię slashery, choć akurat nie uważam, że wszystkie są słabe, jest wśród nich wiele dobrych, z dobrymi aktorami. I mimo, że oglądam wszystkie jakie mi wpadną do reki, nie oczekując od nich zbyt wiele, to tego nie dałam zdzierżyć do końca. Zero napięcie, a aktorstwo woła o pomstę do nieba. Tego nie mozna oglądać nawet jako komedii,bo po 20 minutach człowiek zaczyna zasypiać z nudów.
Mam jakieś dziwne wrażenie , że albo mało dobrych filmów widziałeś albo cycki przysłoniły ci cała fabułę:)
Czasem na straszliwym gniocie można ubawić się po pachy gdy nie oczekuje się zbyt wiele od filmu. Think about it.