Zacznijmy od tego że takie zżynanie jest perfidne ale czy nigdy nie zdarzyło wam się ściągać w szkole i dostać wyższą ocenę?:) Lub na odwrót? Mi się zdarzało i to często!
Tu jet podobnie. Fabuła w 90% oparta na Recu ale kilka nowych scen też wnioslo coś ciekawego. Gra aktorska dobra, operator kamera z twarzą. Waszym zdaniem denne teksty - moim zdaniem prawdziwe. Każdy wie jak sie zachowuje stado samców i tu było to dokładnie pokazane(może z wężem strażaka przesadziła)
Lepszy klimat i lepszy obraz (dla niektórych to może wada ale mi się lepiej oglądało) i przestraszyłem się nie raz co rzadko mi się zdarza na horrorze!
9/10 ! Byłoby 10 ale REC powoduje że nie mogę bo mimo wszystko to kopia.
Pozdrawiam.
Teraz możecie po mnie jechać.
Nie będę ci jechać(chociaż mam wielką ochotę), ale dla przytoczenia twoich "prawdziwych" tekstów:
1.[Rec] -"Pablo! -"Uspokój się Angela, to tylko strych. Na pewno zaraz znajdziemy wyjście"
2."Quarantine" -"Scott... wyjdziemy z tego żywi?" -"Raczej nie..."
Szczerość? Głupota!
No dobra... Przytoczony jeden tekst ma świadczyć o całym filmie?
Mi się podobał i już. Po prostu byłem dużo bardziej spięty cały film niż na RECu.
Moja podświadomość zadecydowała że jest lepszy:)
Spięty byłeś? A to szkoda, bo ja przez cały seans śmiałem się w niebogłosy.
Czasami robiłem sobię przerwę żeby poubolewać nad idiotyzmem twórców, po czym dalej się śmiałem.
To jest autentycznie dobra PARODIA "[Rec]".
Slaby film.
Cala "autentycznosc" RECa, a co za tym "strasznosc" prysla.
Zidiociala wersja RECa dla ludzi, ktorzy nie specjalnie lubia ogladac cos oryginalnego i wola wszystko w jednym szablonie rodem z USA.