ok moze ten film to podróbka RECa ale warto go obejrzeć. Widzialm pare fajnych scen na zwiastunie, ktorych nie moge sobie skojarzyc z hiszpańskiego. Myśle, ze film bedzie tak samo dobry jak orginał.
Szkoda że nie ukazał sie pierwszy bo gdyby tak było to zachwalalibyście go ;/
p.s. czekam na premierę ....
Ale nie ukazał się pierwszy...
Kino hollywood nie należy do najambitniejszych, choć zdarzają się wyjątki, lecz nie to mnie najbardziej gryzie. Nie mogę strawić tego, że ostatnimi czasy zerują na pomysłach innych reżyserów.
Może obejrzę z ciekawości. Może będzie lepszy, ale to zawsze będzie kopia czyjegoś pomysłu, dlatego wg mnie nie pokona oryginału. Nie chcę tu bronić Rec'a, oglądałem z ciekawością, ale więcej do niego nie wrócę.
Pozdrawiam, Rafał.
Ja już oceniłem :P
Jako pierwszy :)
http://img56.imageshack.us/img56/2599/22853541ea4.jpg
Należało się - za sam Fakt kserowania filmu REC
Ja również widziałem trailer w kinie i jakoś wszystkie sceny były identyczne jak w oryginale, pomijając fakt ich braku klimatu i większej ilości flaków i krwi;p. Nie sądzę, że bym go zachwalał gdyby ukazał się pierwszy, bo amerykańce potrafią zrobić wielkie gówno nawet na podstawie świetnego scenariusza. Ja jednak wolę słyszeć dialogi po hiszpańsku z kilkoma 'puta' niż jedno wielkie FUCK i darcie mordy tych głupich amerykańskich barbie.