PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=458296}

Kwarantanna

Quarantine
2008
4,9 19 tys. ocen
4,9 10 1 18530
3,8 9 krytyków
Kwarantanna
powrót do forum filmu Kwarantanna

oglądałem 'REC' a teraz miałem przyjemność oglądać 'kwarantannę'
i każdy dobrze wie że jest to tylko perfidna zżynka z 'REC-a' i tego się nie pochwala, jakkolwiek jeśli ktoś nie oglądał 'REC' to myślę że 'Kwarantanna' ogólnie jako film zasługuje na 8,5/10 :] (a oryginał oceniam na 9/10 :P) Jak dla mnie jest to chyba najlepszy horror jaki kiedykolwiek widziałem, doskonale spełnia swoje zadanie = STRASZY, trzyma w napięciu, dawno czegoś takiego nie widziałem. Jesteśmy zasypywani amerykańskimi slasherami które NIE SĄ W OGÓLE STRASZNE. Tu ktoś nareszcie pomyślał i wykorzystał swój pomysł, dzięki czemu nie jest to jeden z kolejnych prawie identycznych horrorów. Świetny horror, ale to tylko moje zdanie ;)

ocenił(a) film na 8
undeclared

Jeden z lepszych filmow jakie ostanio widzialem, i tez dziwie sie ocenie. Sceptycznie podchodzilem do tego filmu przez note na filmwebie. Zobaczylem ocene 3,7 i moją pierwszą mysla bylo - pewnie jakis film klasy C, gdzie krew jest z ketchupu. Jak dobrze, ze dziewczyna namowila mnie do obejrzenia tego filmu. Film oceniam na 8. Rozumiem, ze inni widzowie i uzytkownicy oceniaja ten film przez pryzmat jakiegos innego, ale ocena 3,7 to nieporozumienie w tym przypadku. Taka ocene to mozna dac wojnie swiatow 2, albo innej tekturowej produkcji.