PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=458296}

Kwarantanna

Quarantine
2008
4,9 19 tys. ocen
4,9 10 1 18530
3,8 9 krytyków
Kwarantanna
powrót do forum filmu Kwarantanna

Polubiłam Jennifer Carpenter za świetna rolę w przegenialnym serialu "Dexter", a tu widzę że pcha się do kolejnego zupełnie niepotrzebnego amerykańskiego remake'u:/ Przeciez wersji hiszpańskiej NIC nie brakuje, filmu z tą fabułą NIE DA się nakręcić lepiej. Jak Amerykanie nie są zdolni do równoczesnego czytania napisów i oglądania filmu to niech sobie kur*a dubbing zapodają:P.
Moim zdaniem lepiej ogląda się tego typu film kiedy widzi się zupełnie nowe twarze, dodaje to realizmu przedstawionym wydarzeniom. Jeśli obejrzę ten film (choc raczej go sobie daruje...) to samo pojawienie sie twarzy znanej z innej roli będzie mi przypominało że to tylko fikcja i cały dokumentalny klimacik pryśnie - a to przecież na nim bazuje ten film.

Sharis

AMEN!!!!!!!!!!!!! W 100% popieram! Dodam tylko, że REC oceniam na 10/10, a ten sobie po prostu daruję...

ocenił(a) film na 3
Spyro

Jak zobaczyłem, że Jennifer gra w tym niepotrzebnym remak'u, to powiem szczerze, że ucieszyłem się, bo bardzo ją lubię (w szczególności, za świetną rolę w Dexterze) i mi osobiście bardzo pasuje do tej roli... Jednak założycielu tematu, możesz mieć rację, że oglądając ten film, z aktorką, którą się zna już z wcześniejszych produkcji może spowodować, że nie będzie klimatu i nie będę potrafił zapomnieć o tym, że to tylko fikcja...

No, ale jest to utalentowana aktorka, i liczę na to, że samo to, jak zagra swoją rolę, sprawi,. że to nie będzie totalne dno... Ciężko, będzie dorównać oryginałowi, ale mam nadzieję, że po mimo małych szans, uda się to.

ocenił(a) film na 5
CRANK

Jennifer już w "Egzorcyzmach Emily Rose" udowodniła, że w horrorach grać potrafi więc ja o jej występ jestem spokojny. szkoda tylko, że to odgrzewany kotlet będzie :/

ocenił(a) film na 3
_EemuU_

W "Egzorcyzmach..." zagrała świetnie. Ogólnie film nie zrobił na mnie wrażenia, ale to, jak odgrywała swoją postać już tak.

Dziwi mnie bardzo, dlaczego tak mało nowych ról otrzymuje. Toi świetna aktorka, ale póki co, na ogrom pracy nie może narzekać. Mam nadzieje, że to się zmieni, bo lubię widzieć ją na ekranie... szczególnie w w "Dexter{ze}".