PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=495616}

Kwiat pustyni

Desert Flower
2009
7,7 135 tys. ocen
7,7 10 1 134729
7,2 12 krytyków
Kwiat pustyni
powrót do forum filmu Kwiat pustyni

Aczkolwiek do arcydzieła mu daleko.Szkoda, że nie rozwinęli wątku z Haroldem.Niesamowita
historia,aktorstwo wysoki poziom, fajny klimat, kilka naprawdę świetnych, wzruszających scen.
Co tu dużo pisać, bardzo dobry film oparty na tragicznej, prawdziwej historii. To w końcu życie
pisze najlepsze scenariusze. normalnie dałabym tylko 7/10 przez wykonanie i przez to, że czegoś w nim
jednak brakowało... mimo tego bardzo interesująco opowiedziana historia i wyjątkowo przyjemnie mi się oglądało,
więc jako że nie ma połówek, dam 8.

ocenił(a) film na 8
googaify

jak dla mnie wszystko okej choc troche za dlugie jak dla mnie ;) Ale film Godny uwagi.. zgodze sie z Toba ze mogliby rozwinac wątek z Haroldem ale wtedy to wogole by bylo za dlugo ;D, troche w dziwnym momencie sie skonczyl film.. myslalem ze pojedzie po brata na koniec ;)

ocenił(a) film na 8
BunHeaD

no właśnie w dziwnym momencie się skończył... ja tam liczę na drugą część, choć coś tak czuję, że się nie zanosi...

ocenił(a) film na 7
googaify

Bardzo chciałam obejrzeć ten film, temat był rzeczywiście ciekawy.Myślę,że odtwórczyni głównej roli poradziła sobie z zadaniem ale miałam wrażenie,że do filmu wkradła się komercja. Ogólnie byłam zadowolona, śliczna muzyka i zdjęcia, które chwytały za serce.